Velykų Valgomieji 36pcs Plokštelių Drugelis Gimtadienio, Vestuvių Pyragai Apdailos Šalis Tiekimo Tortas Dekoravimo Įrankiai

w100172

€2.06

-2.06

€4.12

-50 %

Nauja prekė

1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.

2.Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3.Prašome don ' t make ginčus 60days (Brazilija 90 dienų), tai yra nemalonu.Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.

4.Dėl mūsų dauguma produktų yra vestuvės/šalis, produktai , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves/šaliai dienos atsargiai, jei turite ne daugiau laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti išreikšti, o ne kinija paštu , galite gauti paketą, per 5-10 dienų, jei pasirinksite express, mes pasirinkti pigesnį išreikšti jums.

Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.

Velykų Valgomieji 36pcs Plokštelių Drugelis Gimtadienio, Vestuvių Pyragai Apdailos Šalis Tiekimo Tortas Dekoravimo Įrankiai, Medžiagos: Vaflių ir Maisto Spalva Dydis:58mm*30mm

Laikymas: Sausoje,Vėsioje,Plomba (NEREIKIA šaldytuvas)

Belows yra klausimai ir atsakymai apie šį produktą iš mūsų klientų:

1.Jie be glitimo? Jie kosher?

★★★★ Visos prekės yra be Glitimo ir 100% Vegan ★★★★

Nors nėra riešutų sudedamosios dalys

2 . Jeigu jūs įtraukėte ant torto diena į priekį, jie bus išlydyti glaistant?

jie paspaudę ant plakta glaistant? ne buttercream

ne, jie neturi. jie turi instrukcijas apie tai, jei jūs yra, naudojant naftos pagrindu arba vandens pagrindu glaistant, jie reaguos skirtingai.

Jie Niekada lydytas arba suvytusias & buvo hitu! Tiesiog ištirpsta ant jūsų liežuvio, kai jūs valgė.

Aš pateikti juos buttercream ir iš esmės neturėjo problemų su jais būna įdėti.

3.kaip jie iš tikrųjų skonis?

Kai aš nusipirkau juos, jie ne iš tikrųjų turėti skonį, todėl tai nereiškia, atitrauktų nuo nieko, arba palikti skonio ant ledo.

Jie tikrai neturi skonio, jie tarsi popierinis. Aš net turėjo kai kurie žmonės pasiimti juos išjungti, tačiau jie yra gražus!

4.Padarė bet kuris iš šių pertrauka po pristatymo?

Ne, bet jie sukrauti prasidėjusios ant kito, ir jūs turite forma juos sau.

Jie yra gerai supakuoti ir negali judėti, pakuotės.

5.Tai gali būti sušaldyti ir atšildyti?

Palikau juos frig kelias dienas ir tada, kai grįžome su informacijos rinkimo, mes įdėti juos į šaldiklį, kad jie būtų ne išlydyti ir apie valandas, mes juos paėmė paketą ir jie išėjo gerai. Jie nebuvo sunku nulupkite arba.

6. Kaip man pridėti šiuos drugelius į tortą? Jos yra apie mažai lazdos arba jie tiesiog prilimpa prie pudrą?

Labas...jei tu juos paketo, galite švelniai sulenkti vienas, todėl jis atrodo kaip jis yra "skrydžio". Tada galite tiesiog uždėkite juos ant glaistant.

7.Ar šie turi galiojimo datas? Galvoju pirkti prieš mėnesį šalis

Jie yra tokia nuostabi nukentėjo, jis nebūtų svarbu, jei jos buvo 100 metų!

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! Vafliniai Knygoje taip pat vadinamas Ryžių Popieriaus,valgomojo krakmolo pagrindu gaminti moteriško tualeto reikmenis, kurie gali būti airbrushed ar lengvai supjaustyti norimo formų. Ji yra šiek tiek lankstus, tačiau nėra skirta spausdintuvą naudoti.

Taip pat naudojami apačioje Turron ispanijos Saldainių, kad yra toks populiarus, tiek JAV ir Ispanijoje. Maistinio popieriaus yra pasaulyje labiausiai populiarus produktas, visi naudoti, ir ja mėgautis, todėl tai, ką jūs ketinate daryti?

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Modelio Numeris kepimo tiekimo
Nepadori Nuotrauka No
Sertifikavimo SGS
Medžiaga vafliniai popieriaus
Tipas Pyragas Įrankiai
Pyragas Įrankiai Tipas Apdaila
Funkcija Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai