Rivoli Turas K9 Cirkonio Letena Metalo, Sidabro, Aukso Letena Nustatymas Masės "PASIDARYK pats" Išgalvotas Akmenys Ir Kristalai Letena Siuvami Cirkonio

w100691

€0.92

-0.4

€1.32

-30 %

Nauja prekė

Rivoli Turas K9 Cirkonio Letena Metalo, Sidabro, Aukso Letena Nustatymas Masės "PASIDARYK pats" Išgalvotas Akmenys Ir Kristalai Letena Siuvami Cirkonio

Prekės pavadinimas: Sidabro Letena

Spalva: Sidabrinė

Dydis: visas dydis

Forma: all formos

Medžiaga: metalas

Letena Naudoti Krepšiai,Drabužių,Karoliai, Papuošalai aksesuaras,Nagų Dailės, Batus, Mobilųjį Telefoną,Dėžutė,Plunksnakotis ,Atvirukai,Skrybėlės,Baldai,Apdaila Dekoratyvinis,Meno apdaila remontas ir kt.

Pastaba: Mieli klientai, visi mūsų produktai yra parduodami gamintojai. Kokybė yra geriausia ir kaina yra mažiausia. Mūsų pelnas yra labai mažas, todėl mažiau užsakymų nei $5, mes išsiųsti ekonomikos paketai (sklypų neturi stebėjimo informaciją). Daugiau nei $5 mes atsiųsime standartas logistikos (su stebėjimo informaciją). Tačiau, nepaisant ekonominių priemonių paketą, arba standartinė klasė, mes esame įsipareigoję grąžinti visą, jei pakuotėje yra prarastas transportavimo metu .

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" · Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

【Foto parodyti】 Prekių nuotraukos bus imtasi fizinę formą. Dėl įtaką oro, šviesos, technologijų, kameros ir monitoriai, ten bus kai chromatines aberacijas iš nuotraukos, kurios nėra kokybės priežastis.

Žymos: Cirkonio, Namai Ir Sodas, Pigūs Cirkonio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Cirkonio

Technics Siūti-On
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas Cirkonio
Naudoti Batai
Medžiaga Metalo
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas YICHUAN
Rinkinys Tipas No
juoda letena rivoli letena
metalo letena letena apvali
Stilius Pointback
Modelio Numeris TA
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Letena Ašarų Lašas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai