4pcs 15*26*7 mm Dviračių Ašies 15267 - 2RS Guoliai Naudojami FSA MegaExo Atsižvelgiant Į V-3 Ašis

w100827

€1.16

Nauja prekė

Būklė: Nauja

Tipas: giliais rutulinis guolis

Modelis: 15267

Kiekis: 4pcs

guolių sandarinimo spalva gali būti raudona, juoda, mėlyna, geltona, oranžinė, bus laivo atsitiktinai, jei jums tai spalva ,prašome susisiekti su manimi, ačiū.

jei turite daugiau nei vieną elementus, prašome įtraukti visus elementus į savo krepšelį, ir vietoj vienos tvarka, kuri apima visus elementus, kad jums reikia, ir padaryti vieną mokėjimą, tai gali išgelbėti jūsų laivybos kaina.

mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo!

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų ir palikite mums teigiamai atsiliepimų. Mūsų sistema automatiškai padaryti tą patį už jus.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo, Ačiū jums labai!

Mes darome viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimas kiekvieno užsakymo, jei esate nepatenkinti su prekėmis, galime pasiūlyti grąžinti pinigus per 7days gavusi paketo pradinę būklę, įskaitant laivybos ir tvarkymo mokestis.

Adresas ant sklypo yra ne mūsų, tai paštininkas adresą. Taigi, prašome ne laivo šiuo adresu. Prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresas, kol jūs ją grąžinti, kitaip mes negalime gauti siuntinių jums grįžo, ir mes nepriimame jūsų paprašyta grąžinamoji išmoka.

jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje, mes negali būti prarastas . tikiuosi, jūs galite suprasti, ačiū!

Birių užsakymo, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Žymos: Velenai, Namų Tobulinimas, Pigūs Velenai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Velenai

Modelio Numeris 15267
Paviršiaus Šiurkštumo Ra 1.6
Sukimo Momentas Talpa 0nm
Medžiaga PLIENO
Dangos PLIENO
Struktūra Guolis
Prekės Pavadinimas Golmart

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai