Somsoar Papuošalai Sidabro Padengtą Nerūdijančio Plieno Tinklelio, Apyrankės, Panda su Kalėdų Skaidrių Pakabukai Apyrankės kaip Kalėdų diena Dovana 21cm

w10093

€1.50

-0.38

€1.88

-20 %

Nauja prekė

Laikas Laivybos Kalėdų Dovana

Mes rekomenduojame jums pasirinkti www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas jūsų užsakymą, užtikrinti, kad jūs gaunate jį laiko iki Kalėdų. Į www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas trunka apie 15-40 darbo dienos pristatymas. Kad dabar dėl pristatymo metu Kalėdų.

Pastaba !

Kaip daug populiarus, Kalėdų apyrankės, kai kurie elementai yra šiuo metu sandėlyje. Mes esame organizuoti papildyti dabar, atsižvelgiant per 10 dienų. Pasiūlymas: Mes tikrai rekomenduojame jums pridėti elementus į savo KREPŠELĮ & Mėgstamų iš anksto. Kai pripildomo, jums bus žinoti, iš karto. Ačiū už jūsų meilės !

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Visi produktai gaminami mūsų gamykloje, todėl jūs pamatysite, mes turime Geriausia Kokybė, Žemiausia Kaina, daug bižuterijos! Mes garantuojame, kad mūsų prekės yra visiems geros sąlygos, iki išsiuntimo.

Produkto Aprašymas

Pavadinimas: Sumsoar Papuošalai - Kalėdų Žavesio Apyrankę Nustatyti Kaip Kalėdų Dovana, Šeimos, Moterų ir Mergaičių. Medžiaga: Nerūdijančio Plieno apyrankė, Lydinio pakabukai Pakavimas: 1PC/OPP ir Burbulas maišelis Dydis: Apyrankė:22cm*10MM, Pakabukai :10MM (pirmiau matmenys yra matuojami vertus, jei yra bet kokia klaida 1-3mm, prašome suprasti.)

Pasidalinkite savo meile su mumis

Produktų Ekranas

Išskirtinis Dizainas tik Sumsoar Papuošalai ! Būti spindi savo Kalėdų Išvaizdą !

Apie mus

Mes turime mūsų pačių gamykloje, mados juvelyrika gamintojas taip pat didmeninės eksportuotojas. Ten yra daugiau nei 20 metų patirtį kaip profesinės gamintojas papuošalų gamyba ir pardavimas.

Žymos: Wrap Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Wrap Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Wrap Apyrankės

Dovana Draugas / Draugė / Žmona / Mama
Proga Dalyvavimas/daily/šalis/dovana
Modelio Numeris Romantiškas
Lytis Unisex
Suderinamumas Viskas Suderinama
Elemento Tipas Apyrankės
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Formos\modelis ROUND
Užsegimas Tipas Perjungti sagtimis
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
Apyrankės Tipas Wrap Apyrankės
Kilmės KN(Kilmės)
Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas SOMSOAR

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai