3Pcs Anime Naruto Ninja Kunai Mesti Shuriken Ginklas Rekvizitai Kolekcijos Veiksmų Skaičius, Žaislai Internete, Žaislai Cosplay Rekvizitai#247765

w101402

€2.96

-0.74

€3.70

-20 %

Nauja prekė

Savybės:

l 100% brand new ir aukštos kokybės.

Prekės specifiką:

l Prekės Tipas:Anime Naruto Plastiko Kunai

l Lytis:Unisex

l Medžiaga:Plastikas

l Dydis:Apie 13cm

l Spalva: Raudona,Balta

Pakuotė:

l 3 Vnt/Set Plastiko Kunai Modelis Žaislas

Pastaba:

l Rankinis matavimas,prašome leisti 1cm klaida.

l nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

l Supakuota Saugiai Mažmeninės Langelyje

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių. Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys

Modelis Remastered Versija
Temos Filmų ir TV
Pagal Animacija Šaltinis JAPONIJA
Medžiaga Plastikiniai
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Mfg Serijos Numeris Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Masto 1/12
Originalioje Pakuotėje Taip
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Prekės Pavadinimas Chengke Žaislai
Lėlės Tipas Modelis
Elemento Tipas Modelis
Modelio Numeris 247765
Amžius 8-11 Metų
dydis 13cm
Įspėjimas NĖRA
Matmenys 13cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai