5vnt 12" Blizgučių Konfeti Lateksiniai Balionai su Gimtadieniu Šalis Dekoro Vaikams Baby Shower Žaislas Balionas Vestuvių Dekoro Globos

w10166

€0.90

Nauja prekė

Produkto aprašymas: Kokybė: 100% brand new ir aukštos kokybės. Pavadinimas: Blizgučių Konfeti Balionai Tekstas modelis: Spalvinga Dydis:kaip nuotraukoje Svoris: apie 15g Medžiaga: Lateksas Kokybė:5vnt Įpakavimas: Skaidrus OPP maišelis, pakuotė, Naudoti: Laisvalaikis dekoravimas, vestuvių dekoravimas, dekoratyviniai produkto skatinimas, naujų produktų skatinimo, parduotuvė šventė ir kitos scenos. Atmosferos kombaino studentų šokiai, gimtadienio, open-air šalys, Valentino Diena, Kinų naujieji Metai. Pranešimas: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Mokėjimas 1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo. Pristatymas 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 2.EMS,DHL, TNT, "Fedex", , Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". 3. Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laikas 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Paslaugos 1. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija . 2.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 3.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą 4.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų, kad jums malonu apsipirkti nuotaikos čia. Ačiū!

Žymos: Kolbų Ir Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kolbų Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kolbų Ir Priedai

Raktažodžiai 1 laimingo gimtadienio dekoracijos
Proga Vestuvių/Šalis/Kalėdos/Naujieji Metai/Namų Dekoracijos
Modelio Numeris GT088
Kiekis 5vnt/daug
Skaičius, Vnt 5vnt
Elemento Tipas Blizgučių Konfeti Balionai
Klasifikacija Ballon
Raktažodžiai 2 Šalis, Kamuolys, vaikas, vaiko žaislas vestuvių kolbų
Naudoti "PASIDARYK pats" Rankų darbo Dovana Apdailos Reikmenys
Rinkinys Tipas No
Paslauga Mažmeninė didmeninė dropshipping
Raktažodžiai 3 Vestuvių Šventė Balon Šalies Prekių
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 12inch
Medžiaga Latekso
Forma, Stilius ROUND
Spalva Auksas, Sidabras raudona mėlyna žalia black rose red multi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai