10ml jar 24colors Žėručio Milteliai Pigmentai ~ Natūralaus Perlamutro Žėručio Milteliai ~ Metallic Dažai Nagų Kosmetikos lenkijos Muilo Priėmimo

w102077

€0.82

-0.81

€1.63

-49 %

Nauja prekė

10ml jar 24colors Žėručio Milteliai Pigmentai ~ Natūralaus Perlamutro Žėručio Milteliai ~ Metallic Dažai Nagų Kosmetikos lenkijos Muilo Priėmimo

Tai Žėručio Pigmentas yra puikus naudoti įvairių amatų. Muilas (išlydyti ir įpilti šalto, procesas, skystą muilą), Kosmetika (akių šešėliai, nagų lakas, losjonas, skaistalai, lūpų blizgesys), Dervų ir daug daugiau! Aprašymas Natūralių miltelių, pigmentų (žėručio milteliai).

Tai yra mano mėgstamiausia pigmentai! Aš juos naudoti, kai darbo su polimero molis. Tačiau yra tiek daug būdų, kaip jūs galite naudoti ją! Muilo ir žvakių sprendimus, eyeshadows ir nagų dailės. Tai gali būti papildomas reguliariais dažų, kad ji mirguliavimas. Viskas priklauso nuo jūsų vaizduotę ir kūrybiškumą!

Dydis vienas jar - 10 ml.

Užsakymo variantai:

-- galite užsisakyti vienos ar kelių spalvų, pridedant juos po vieną į krepšelį. --

-- Ten taip pat yra rinkiniai 54 spalvų.

Visos galimos spalvos yra nurodytos paveikslėlyje. Jei užsakote rinkinys, 12 spalvų, prašome, parašykite numerius, kuriuos reikia "pažymi, kad pardavėjas", arba tiesiog atsiųsti man convo ar el. paštu.

Šių perlų milteliai sukurti tobulą perlamutro efektą ir yra labai lengva naudoti. Jūs galite naudoti ją kaip miltelius, arba sumaišykite su vandeniu, kitą dažų net lako. Malonu save!

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl jūsų monitoriaus nustatymų. Šis ryšys yra spalva #25~54

выставка покупателя

Shippment .mes galime laivas visame pasaulyje ePacket/China Post/DHL/EMS/UPS/FEDEX; .plz įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą ir pateikti išsamią ir teisingą pristatymo adresą,othersize,jūsų paketas bus grąžintas arba būti siunčiami neteisingą adresą ir mes nesame atsakingi už šios bylos; .mes suteiksime sekimo numerį laiku jums,plz pranešimas China Post negali stebėti paketą statusą metu shippment. Atvyksta Laiku, tai priklauso nuo jūsų adresą ir pristatymo būdą, kurį pasirinkote: .Kinija Paštu:(nuo 15 iki 40 dienų, paprastai,bet 40 iki 60 dienų, ypatingais atvejais); .ePacket:(nuo 10 iki 15 dienų); .DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 dienų); (laiko aukščiau yra tik nuoroda,tikslus laikas gali skirtis dėl kai kurių veiksnių per shipping) (mes pažadame, kad jūsų siunta bus pristatyta jūsų rankose 60 dienų,jeigu jūs dar neturite gauti savo paketą per 60 dienų,plz susisiekite su mumis tiesiogiai grąžinti ar išsiųsti ne vieną kartą,ir plz don ' t pateikti ginčą, kuris nėra naudingas) Grąžinimo Politika, jei yra kokių defektų prekes gausite,plz susisiekite su mumis grąžinti ar kompensuoti Atsiliepimų .jei jums patinka mūsų gaminiai,mes labai vertiname jūsų teigiamą peržiūrą; .jei nesate patenkintas,plz susisiekti su mumis dėl išspręsti prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską už jūsų pasitenkinimą. Apie Mus .stabilus ir efektyvus gamyklos produkcijos tiekimas; .gražus produktas,aukšta kokybė,geras aptarnavimas ir greitas pristatymas; .didmeninė, yra sveikintina, ir palankiomis kainomis bus siūloma įsigyti; .didesnis kiekis didesnė nuolaida ir daugiau, staigmena dovanos; .Pardavimo Pasiūlymai kiekvieną dieną ir didysis išpardavimas Kalbama apie ypatingą dieną; .Atnaujinti naujų produktų kiekvieną savaitę.

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai

Kiekis 1pot
Funkcija Sparkle Mirguliavimas Blizgesį, Pigmentas
Medžiagos Metallic Mirguliavimas žėručio milteliai
Pakavimas apie 5g/jar
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CFA81-1,2,3,4,5,6
Prekės Pavadinimas naujas žėručio milteliai pigmentas
Pavadinimas Nagų blizgučiai pigmentas
AKIŲ ŠEŠĖLIAI/nagų dailė/Kosmetikos
Medžiaga žėručio milteliai pigmentas
Poveikis Visi Gamtos Ranka Meistriškai Akis Nagai
Stilius Nagų Milteliai Dulkių Apdailos Blizgučiai
Prekės Informacija žėručio milteliai pigmentas
NET WT apie 5g/jar
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Spalvos 24colors,iš viso 54 spalvų pasirinkimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai