YAMA Juostelės 10yards/roll 6 9 16 25mm aš myliu tave su gimtadieniu Aukso Folija Atspausdintas Raudonos spalvos, Juostelė skirta Dovanų Paketas "PASIDARYK pats" Apdaila

w102417

€2.90

-0.4

€3.30

-12 %

Nauja prekė

YAMA juostelė yra pagaminta iš aukštos kokybės poliesterio gijų ir fiksacijai pagreitinti, ir dažyti esant labai aukštai temperatūrai. Visos juostelės yra aukštos kokybės ir ryškių spalvų, geros formos, plonos tekstūros, ir didelis atsparumas šlapiai ir sausai trinčiai. Visi jie atitiktų aplinkos apsaugos standartus. Mes orientuojamės į pirmą kokybės lygį rinkoje. Kiekvienais metais, mes ir anksčiau OEKO TEX sertifikatą. Mes patvirtiname, visą medžiagą mes naudojamas yra tinkamas eksportuoti į Europą ir JAV rinkos,spalvos atsparumas yra iki 4 lygio. Azo nemokamai. Sertifikavimo: Oeko-Tex Standard 100,REACH reglamento didelį susirūpinimą KELIANČIŲ cheminių medžiagų Nemokamai. Mūsų kaina yra labai protinga ir pigūs su tokios geros kokybės.

Apie Mokėjimą: Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Nemokamas pristatymas kaina nėra įskaitant Importo mokesčius.

Žymos: Juostelės, Namai Ir Sodas, Pigūs Juostelės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Juostelės

Produkto Tipas Juostelės
PASIEKTI SVHC Nemokamai
Modelis Vientisos Spalvos
Technics SPAUSDINTI
Sertifikavimo Oeko-Tex Standard 100 Klasės VIENO
Prašymas Drabužiai, papuošalai,oranment
10yard 9meter
Maitinimo Šaltinis Ne Galia
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Vieno Veido
Audinio Tipas SATIN
Modelio Numeris 67766
Medžiaga 100% Poliesteris
Amatų Audiniai
Kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas YAMA
Rinkinys Tipas Taip
Plotis 1"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai