Mobray Blizga 15ml Poli Pratęsimo Nagų Gelio Rinkinys Blizgučiai Poli UV Gelio Rinkinys Greitai Pastato Akrilo UV Builder Gelio Nagų Dailės Gelpolish

w102504

€2.05

-1.1

€3.15

-34 %

Nauja prekė

Kokios Mobray 15ml Blizga Poli Nagų Gelio Rinkinys Karšto Pardavimo Mados Spalvas Greitai Statybininkas Pratęsimo Blizgučiai Poli Nagų Gelio Rinkinys Nagų priauginimo Mobray Poli UV Gelio Rinkinys Reikia Nagų Džiovintuvas Akrilo Statybininkas Nagų Gelio Rinkinys Želė Paslėpti Pirštų Išplėtimas 15ml Mirkti Off UV LED Gelio Akrilo Rinkinys, Mirkymas Off UV LED Poli Nagų Gelis Kokybės, Greitai Sausas Matinis Aišku Spalva Builder Gelis, Ilgalaikis Kristalų Gelio Savybės: -Poly Pratęsimo Nagų Gelis įkvėpė noras sukurti produktą, kuris apsaugo viską nagų techs patinka akrilo ir sunku gelio sistemos, o pašalinti aspektus jie nepatinka -Poly Pratęsimo Nagų Gelis yra lankstesnė, nei akrilo,stipresnis nei kietajame gelis,ir lengvesni nei tiek. Skirtingai nei kietajame gelis,Poli Pratęsimo Nagų Gelis-tai nėra savaime išsilyginantis,bet lieka kur jūs tai vieta;skirtingai nuo akrilo,neleidžia sukietėti, kol tai išgydyti, LED arba UV lempos Duomenys: Pavadinimas: Poli Pratęsimo Nagų Gelis tūris:15ml rinkinys spalvas:24 spalvų lempos:UV ir Nagų LED lempa, Kaip naudoti Poli Pratęsimo Nagų Gelis ?

1)nusiplauti rankas, nuvalyti nagų nagų failą ir poliravimo kempinė baras. 2)įdėti į nagų forma.

3)teptuku plonu sluoksniu gelio gruntas,gydant 2-3minutes su uv/led lempoje.

4)naudokite nago, pieštuko šepetėliu kamufliažas sunku želė uv statybininkas pratęsti gelis,gydant 2-3 minutes su lempa.

5)nustatyti nagų formos su poliravimo kempinė baras .

6)teptuku sluoksnis gelio spalva,gydant 2-3 minutes su lempa.

6)teptuku plonu sluoksniu topcoat gelis,gydant 2-3 minutes su lempa.

7)išpilamas cleaser plius, medvilnės, Nuvalykite nagų paviršiaus su medvilnės gauti puikiai šviečia .

8)jei norite jį pašalinti,nupilti valikliu dėl medvilnės ir nuvalykite nagų.

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t. Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas, ir jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes norime, kad mūsų klientai būtų 100% patenkintas savo užsakymą. Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba pranešimas, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis.

1)Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema , pls fotografuoti mums patikrinti, po patikrinimo, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

2)Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nėra gauta per 60 darbo dienų, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

3 ) Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas .

1)Už didmeninės prekybos, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo

2)dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

Kilmės KN(Kilmės)
Privalumas Sveikas ir Ekologiškas
Kiekis 5vnt/set
NET WT 15ml
Naudojamas Su 1 Skystis Slydimo Sprendimas
Komponentas Derva
Modelio Numeris Poli NAGŲ Gelis
Cured") LED arba UV Lempa
Sertifikatas SGS/ MSDS
Mirkymas Off Akrilo Ir Gelio Rinkinys
Ilgalaikis Laikotarpis 3 Savaites arba Virš
Features1 builder gelio
Tipas 2 Akrilo Builder Gelio Nagų
Tipas Gelis Lenkijos
type1 Poli NAGŲ Gelis
Elemento Tipas Nagų Gelis
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Prekės Pavadinimas Mobray
Naudojamas Su 2 Grunto Sluoksnis Top Coat
Tomas 15ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai