Aukštos Kokybės 1PC 3,5 mm Kištuko apsauga nuo dulkių Ausinių Lizdas Smart Mikey Greitai Spustelėkite Mygtuką Smart Raktas Mobilųjį Telefoną Xiaomi

w102716

€1.10

-0.4

€1.50

-26 %

Nauja prekė

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės .

2. Specialių protingas atrakinta programuojamas "Android" Išmaniųjų Mygtukas gali būti įdėta į ausinių lizdą bet kurį išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

3. Šiame prietaise yra naudoti tai kaip papildomą mygtuką, norėdami atlikti greitai jungikliai ir užduotis iš karto ant prietaiso nereikia pereiti per sudėtingas meniu jūsų telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

4. Šio produkto šiuo metu remia programas, pavyzdžiui, Klick, 360, už XiaoMi, ir Ukey.

5. Daugiau nei 50 greitų funkcijų galima parsisiųsti ir naudoti kaip nuotraukų, atidaryti programėles, įjungus žibintuvėlį, nustatyti jūsų buvimo vietą, SOS funkcija, garso įrašymas, vaizdo įrašymas, pagreičio, telefono skambučius, momentiniai paštu, ir daug, daug daugiau funkcijų!

6. Atsisiųsti PROGRAMĄ ir įdėkite smart plug į audio jungtis. Atidaryti app, ir tada jūs galite naudoti iš anksto nustatytus gestai pradėti savo mėgstamą funkcijas greitai.

7. Ji gali padėti jums sumažinti varginantis ir sudėtingas operacijas ir pridėti paprastumas savo mobiliųjų programų, kiek įmanoma.

8. Tai taip pat paprasta, bet kietas, atsparus dulkėms kištuką.

9. Suderinama su dauguma Android 4.0 ar aukščiau, įrenginių(nėra suderinama su " IOS " / Langas, telefonai).

10. Tinka 3,5 mm ausinių lizdas.

11. Plug and play, lengva ir paprasta naudoti, ir nustatyti bet kurią nuorodą norite sekundę.

Techniniai duomenys:

1. Medžiagos: cinko lydinys

2. Lizdas : 3.5 mm

3. Spalva : sidabrinė tik

4. Dydis: 0,5 x 0,5 x 1.55 cm (L x W x H)

Paketas apima

1 x Smart laisvų Rankų įranga Dulkių Plug

Žymos: Telefonas Adapteriai & Keitikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Adapteriai & Keitikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonas Adapteriai & Keitikliai

Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai