Skaidrios Ne ženklu, Stiprus Klijuoti Kablys Lipni, Durys, Sienos, Pakabos, Kabliai Silikono Saugojimo Kabinti Virtuvės Magija Ba

w10274

€3.26

-0.03

€3.29

-0 %

Nauja prekė

Paprastas ir stilingas, ne ženklu, kablys, stiprus nelankstumą, ir daugiau kabo. Skaidrus išvaizdą, todėl tinka įvairiems dekoravimo stilių. Trumpai tariant, jis yra praktiškas ir gražus. ???

Pagrindinės Savybės

? Punch-nemokamas Montavimas. Kablys ateina su stipriais klijais, tiesiog nuplėšti apsauginę plėvelę ir įdėkite jį. Diegimo veiksmus yra paprasta ir lengva pašalinti nepaliekant pėdsakų.

? Stiprus Nelankstumą. Klijai yra labai klampus ir bus ne susilpninti, net veikiami vandens. Todėl yra labai patvarus, įrengus ir drėgnose aplinkose, tokiose kaip vonios kambarys.

? Stiprus Guolis. Stiprus keliamoji kabliukas gali būti naudojamas pakabinti objektai iš įvairių dydžių, todėl ji galima naudoti įvairiose vietose, namuose.

? Multi-scena Naudoti. Jūs galite įsigyti 3-kabliukas arba 5-kablys, pagal jūsų poreikius. Jie tinka montuoti įvairiose vietose, tokiose kaip virtuvė, vonios kambarys, drabužinė, ar už durų. Naudojant Metodai 1. Švarios sienos.

2. Nuplėšti plėvelę.

3. Pasta kablio, kur jums reikia. Tai geriausia palaukti 12 valandų prieš kabo.

Specifikacijos Produkto Svoris 3-kablys raw: 130G 5-kablys raw: 165G Pakuotės Dydis

(L x W x H) 20 × 7 × 3cm / 7.9 x 2,8 x 1.2 COLIŲ Pakuotės Turinys Skaidrus, Ne ženklu, Stiprus Klijuoti Kablys × 1 Popierinės Pakuotės × -1 Medžiagos, Plastiko Spalva Skaidri Modelis 3-kablys raw/5-kablys raw Pastaba Prašome ne klijuoti ant paviršiaus, aukštos temperatūros objektai (žemiau 80℃). Prašome nėra pakabinti antsvorio arba silpnų objektų.

Žymos: Vonios Kambarys Kabliukai, Namai Ir Sodas, Pigus Vonios Kambarys Kabliukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vonios Kambarys Kabliukai

Medžiaga PET+PE
Nėra. Kabliukų 5
Modelio Numeris Naujas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai