DC12V Vairuotojo Led Maitinimo Adapteris Apšvietimo Transformatorius 1A 2A 3A 5A 10A 15A 20A Led Juostelės Perjungti Maitinimo AC110-220V į 12V

w102929

€1.37

-1.11

€2.48

-44 %

Nauja prekė

Prašymas

Led Juosta 5050, Led Juosta 3528/Belaidžio ryšio Maršrutizatoriaus ADSL Katės, STEBULĖS, Perjungėjai, Apsaugos Kameros.Audio/Video Elektros Energijos Tiekimo.

Įėjimo Įtampa: AC100V-265V

Išėjimo Įtampa: DC 12V

Išėjimo Srovė: 1A~30A

Korpuso Medžiaga: Metalo atvejo / Aliuminio korpusas

Saugos Reikalavimų: FCC / CE /Rohs

Aukštos kainos-veiksmingas, patikimumo pramonės standartai

Built-daugiau nei įtampos, nei dabartinės, ir trumpojo jungimo apsauga

Darbinė Temperatūra: 0~40C

Saugojimo Temperatūra: -20~60C

Aplinkos Drėgmė: 0~95% Ne Kondensatas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta. 8.Kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Mūsų įmonė nevykdo peties jokių muitų į paskirties šalį. 9.Jei jūsų mieste yra atokioje vietovėje laivas DHL ar Fedex... mes išsiųsti kitų komercinių Išreikšti jums, ačiū.

visus produktus su problemomis, ne dėl neteisingo naudojimo ar atsitiktinių įvykių, gali būti pakeisti arba grąžinti pinigus.galite ją grąžinti per 5 dienas, prašome elektroniniu paštu mums pasakyti problemų iki pristatymo .mes jums pasakys, kaip siųsti daiktų atgal.grąžinama prekė turi būti nauja sąlyga, siekiant gauti grąžinamąją išmoką,Priešingu atveju, grąža bus atsisakyta ir GRĄŽINAMOJI išmoka.Prašome parašykite savo užsakymo numerį, kad galėtume fin užsakymo. Ačiū.

1 . Paliksime Teigiamų Atsiliepimų po gauti mokėjimo, nepamirškite, kad mums ir PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų De tailed Pardavėjas Rati ngs

2. Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių Patirties ,Prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas už jus kuo greičiau,ačiū.

3.Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, sukelti grįžtamąjį ryšį ir yra tai, ko mes siekiame. Prašome parašyti man per "Mano Pranešimai" arba "Mail", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti

1. Visi mūsų produktai praėjo per griežtų testavimo ir tikrinimo prieš laivą iš;

2.Nesvarbu, esate pirkimas, dovanos, didmeninė, mažmeninė prekyba ar skatinimas, galite rasti ideali elementus su pigiomis didmeninių kainų mūsų įmonėje.Aš labai tikiuosi, kad jums patiks produktų,mes pasistengsime mano viską, kad teikti geriausias paslaugas jums ir sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.

1. Kokia garantija, su jūsų pruduct?

mūsų produktas yra dviejų metų garantija.

2. Ar turite sekimo numerį su mano prekę?

Taip, paprastai, prekės bus išsiųstos į kitą dieną arba 48 valandas gavę jūsų mokėjimą. (Savaitgalį bus šiek tiek delspinigių)

Mes pridėti sekimo numerį www.reefaquarium.lt ir palikti žodį, kad jums konw po to, kai mes laivas elementą. Galite paprašyti sekimo numerį, vėliau patikrinti, ar ji iš www.reefaquarium.lt.

3. Tai visiškai naujas punktas?

Taip, visi Mes parduoti visiškai nauja.

jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis .mes ansower jūsų klausimą artimiausiu metu.Mes suteikiame bestService kiekvienam klientui.ačiū

Žymos: Apšvietimo Transformatoriai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Apšvietimo Transformatoriai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Apšvietimo Transformatoriai

Įvesties Signalas AC
Elemento Tipas Apšvietimo Transformatoriai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 12V Maitinimo šaltinis
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas CXMSHINE
Išėjimo Įtampa DC12V
Išėjimo Signalas DC
Savybės Maitinimo Adapteris
Dabartinis modelis 1A/2A/3A/5A/6.5 A/10A/15A/20A/30A
Įėjimo Įtampa AC110-240V
Medžiaga Aliuminio
Kištuko Tipas NĖRA
AC 110V-265V DC12V
Prašymas Maitinimo 3528 5050 5630 led juostos
Darbinė temperatūra 0~40 laipsnių pagal Celsijų
DC 12V energijos tiekimas Adapteris
Garantija 2 metai
Svoris 0.3kg
LED Apšvietimas Transformatoriai maitinimo vairuotojas
Laikymo Temperatūra -20~60 laipsnių Celsijaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai