Plokštė 1 10pin ventiliatorius 4 Pin PWM Aušintuvo Ventiliatorius HUB Splitter Pratęsimo 12V Maitinimo Lizdas, PC Greičio Reguliatorius Adapteris

w103831

€1.81

Nauja prekė

Plokštė 1 10 4 Pin PWM Aušintuvo Ventiliatorius HUB Splitter Pratęsimo 12V Maitinimo Lizdas, PC Greičio Reguliatorius Adapteris

Ypatybė:

1. Išplėsti 10-pin ventiliatoriaus 4-pin sąsaja spręsti trūksta pagrindinės plokštės sąsaja ir centralizuoti tvarkymo ventiliatoriaus laidai.

2. Su PWM sąsaja prijungtas prie CPU fan sąsajos plokštė, ir raudona yra skirta sąsaja CPU ventiliatorius (greičio matavimo funkcija). Juoda sąsaja yra PWM paprastųjų ventiliatorius sąsaja (jokių greičio matavimo signalą, tačiau neturi įtakos PWM funkcija).

3. Elektros energijos tiekimas gali būti tiesiogiai varomas elektros energijos tiekimą, kuris gali sumažinti apkrovą slėgio plokštėje. Temperatūros valdymo linijos PWM yra atskirai sujungti iš plokštės, maitinimo ir temperatūros kontrolės, yra teisinga.

4. Taikymo sritis: tinkamas 12V motininės 3pin / 4pin fan, 3pin fan, taip pat gali būti naudojami, tačiau prijungti paleisti visu greičiu, nes 3pin fan neturi PWM greičio reguliavimas

5: galinė stebulė PCB lenta turi 3M lipnią juostelę, kuri yra patogi klijuoti bute vietą. Taip pat ateina su fiksuota ritės skylę (produkto ateina su 40cm ilgio PWM temperatūros valdymo kabelis)

Techniniai duomenys:

Tipas: Dideli 4D uosto maitinimo, SATA maitinimo šaltinis (pasirinktinai)

Eilutės Sąsaja: Mažas PWM 4Pin

Dydis: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 į

Pastabos:

1. Išvengti greičio matavimo painiavos, kompiuteris pakimba, ir multi-channel sąsaja pratęstas vieną sąsają tik rodo greičio matavimo vienas iš gerbėjų!

2. Šis produktas yra PWM greičio reguliatorius. Jo funkcija-plėsti vieną plokštę keturių-pin prievadą į keletą prievadų, už vieningą greičio reguliavimas. Jei jūsų gerbėjas yra 3-pin ventiliatoriaus, taip pat galite prijungti jį, tačiau negalima pasiekti PWM valdymo greitis!

1 X HUB Splitter

1 X 4 Pin Jungties Kabelį

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.reefaquarium.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys

Kilmės KN(Kilmės)
Eilutės Sąsaja Mažas PWM 4Pin
dydis 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59in
Tipas Ilgiklis
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip
Modelio Numeris PC Greičio Kontrolės Valdyba
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas VKTECH

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai