Retro Meno Aliejaus Tapybai Kraštovaizdžio Telefono dėklas Skirtas iPhone 11 Pro Max Xr X Xs Max 7 8 Pulse SE 2020 Atvejais Paslėptas laikiklis Minkštas Viršelis

w10403

€2.52

-0.85

€3.37

-25 %

Nauja prekė

Retro Meno Aliejaus Tapybai Kraštovaizdžio Telefono dėklas Skirtas iPhone 11 Pro Max Xr X Xs Max 7 8 Pulse SE 2020 Atvejais Paslėptas laikiklis Minkštas Viršelis

Produkto Aprašymas >>>

[Suderinama Modelis]: Už iPhone7/8,iPhone7/8 Plius", "iPhone" X XS XR Xsmax, "iPhone" 11 " Pro Max

[Medžiagos]:Aukštos kokybės Minkšto Silikono Atveju

[Funkcija]:Meno, Retro, Aliejus, Tapyba, Kraštovaizdžio

[Funkcija]:Anti-knock,Purvo atsparus

1.Jei jums pasirinkti labiausiai pagrindinių logistikos būdą, Jis tik rodo, stebėjimo, kai produktas kinijoje. Nėra Visą stebėjimo informaciją

2.Jei negavote kad 9 0 dienų po prekių pristatymo, susisiekite su mumis. Mes ją išspręsti už jus.

3. nedarykite ginčą per 90 dienų nuo siuntos buvo padaryta. tai nėra priimtina.

4.Rusijos Draugai, Prašome Palikti Mums, Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos,Ačiū !

5.Su aukštos kokybės ir žemos kainos ,Suteikti realią nuotrauką pardavėju!Jei jums reikia daug, prašome susisiekti su manimi, aš pabandyti duoti jums priimtiną nuolaidą.

6. Daugiau 5% nuolaidą, kai jūs perkate 2 vnt. ar daugiau.

Shenzhen Haosheng Technology Co., Ltd. Yra Diversifikuota Paslaugų Įmonė Specializuojasi Pelėsių Projektavimas, Gamyba, Liejimo, Paviršių Valymo ir Galutinio Produkto Surinkimas. Tai Yra Išsami ir Mokslo Kokybės Valdymo Sistema. Sąžiningumo, Stiprybės ir Produkto Kokybės Shenzhen Haosheng Technology Co., Ltd. Buvo Pripažinta, Pramonei. Sveiki atvykę Draugai iš Visų visuomenės Sluoksnių Gyvenimą, Aplankyti, Vadovas ir Verslo Diskusijos.

Pirkėjai Turi Žinoti:

1. Prašome Perskaityti Pirkinių Nurodymus, Įskaitant Dalis, Spalvų, Medžiagų, Dydžio ir Kita Informacija prieš Perkant. Kai Fotografavo, Tai Reiškia, Priėmimo. Jei Turite kokių nors Klausimų, Prašome Pasitarti su Pardavėju Laiku. patvirtinę, Kad Jūs Žinote Visus Produktus, reikia Mokėti be Prieštaravimo, Taigi, kaip Išvengti Nereikalingų Nesusipratimų.

2. Nes Fotografavimo turi Įtakos Daug Veiksnių: Bus Kai kurių Spalvų Skirtumas Dėl Skirtingų raišką ir Ryškumą. Pirkėjų, Kurie Negali Priimti Jokių Spalvų Skirtumas ne Visi Turėtų Atidžiai Apsvarstyti.

3. gavęs Visus Produktus, Prašome Patikrinti, Ar Antspaudas Yra Atidaryta Ar Ne. po Patvirtinantį, Kad Prekės Yra Teisingi, Pasirašyti už Juos. Alibaba Turi Atitinkamus Reglamentus, ir Pardavėjas Yra Atsakingas už Užbaigimą Gavimo. Jei kyla kokių nors Problemų transportuojant, Prašome Atsisako Pasirašyti, ir Tada Susisiekti su Pardavėju kuo Greičiau. Mes Bus Atsakingas už Derybas dėl Ieškinių su Kurjerių Įmonės.

4. gavęs Prekes, Jei Yra koks nors Kokybės Problema ir Neteisinga Pristatymas, Prašome Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba iš Karto gavęs Prekes, Prašome nedaryk Nieko, Kad Veikia Re-Pardavimas. Jei Tai Yra Kokybės Problema Pristatymo Ar Klaidą, Galite Derėtis Grąžinti, Arba Grąžinti pinigus. Tačiau, Jei Jums kyla kokių nors Problemų, Prašome Susisiekti su Mumis Laiku. Prašome nesuteikia Jokių Pastabų Ar Neigiamų Pastabų ne Bus. Priešingu atveju Tai Bus Laikoma kaip Suteikti iki Aptarnavimo po Pardavimo Automatiškai.

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima

Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Prekės Pavadinimas Marrycoco
Medžiaga Minkšto Silikono
Savybės Menas, Retro, Aliejus, Tapyba, Kraštovaizdžio
Dizainas Paprastas
Populiarus Elementai Menas, Retro, Aliejus, Tapyba, Kraštovaizdžio
dydis 4.7
Spalva Mėlyna
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Stilius Galinis dangtis
Taikoma Produktus Už iPhone7/8,iPhone7/8 Plius", "iPhone" X XS XR Xsmax, "iPhone" 11 " Pro Max
Funkcija Atrama
Taikoma Tipas Už iPhone7/8,iPhone7/8 Plius", "iPhone" X XS XR Xsmax, "iPhone" 11 " Pro Max

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai