1pcs Tabletes Pulverizer Tablet Šlifuoklis Medicina Cutter Smulkintuvas & Storage Box Sutraiškyti Medicina, Specialiai Sukurta Tabletes Smulkinimo Malūnėlis

w104045

€2.94

-1.32

€4.26

-30 %

Nauja prekė

Savybės:

Tai yra mini nešiojamieji tabletes ir planšetinio kompiuterio smulkintuvas pulverizer malūnėlis. Ji gniuždo tabletes ir tablečių į miltelius lengvai normą. Pagamintas iš kietos, ir tvirtos plastmasės, jos yra labai praktiškas ir naudingas pjauti ir šlifuoti tabletes. Puikiai tinka keliauti, namų ir biuro reikmėms. Saugus ir lengvas būdas valdyti savo vaistus, kur jums eiti.

Pagamintas iš tamprios, ir patvaraus plastiko, su aštrių šlifavimo dizainas, jos yra labai praktiškas ir naudingas sutraiškyti ir sumalkite tabletes.

Sukurta lengvai rankena ir naudoti. Labai asmenims su vikrumas klausimus.

Mini nešiojamas tabletes ir planšetinio kompiuterio smulkintuvas pulverizer šlifuoklis, lengva nešiotis ir jūs galite įdėti ją į jūsų rankinėje nesukuriant papildomos naštos. Pasirodo, tabletes į miltelius lengva praryti, ir ji yra lengvai valyti.

Puikiai tinka keliauti, namų ir biuro reikmėms.

Aprašymas;

Spalva: Mėlyna.

Medžiaga: Plastmasinis.

Dydis:2.36"X2.95"

Pakuotę sudaro:

1 x Tabletes trupintuvas

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių.pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Dydis rankinis matavimas, ten bus maža klaida, prašome suprasti!

Žymos: , Grožis Ir Sveikata, , Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos,

Modelio Numeris Tabletes trupintuvas
Prekės Pavadinimas Jiauting
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai