Aukso Apdaila Šampanas Fleita Taurės, Kokteilių Taurės Elegantiškai Sukurtas Vertus, Prapūsti, Švino Nemokamai, Šampano Taures

w104108

€1.86

Nauja prekė

Elegent dizainas: Elegantiškas Aukso Apdaila Fleita formos dizainas, suteikia jums prabangūs mėgavimosi toastings. Madingas, stabili ir lengva rankena. Vidutinio svorio, ne per sunkūs, nei per daug trapi. Jums tikrai patiks. Norite gauti daugiau burbulų ir fizz savo gėrimų? Šie akiniai bus jūsų geriausias pasirinkimas. Draugiškas odą, liečiant jausmas: su šiuo puikiai pagamintas šampanas stiklo, gausite labai gera ranka ir lūpų jausmus. Tvirtas Kamienas leidžia rankena taurės labai lengvai. Gerai Supakuota: Šie šampano taurių yra supakuoti į burbuliukų maišelį. Jokių rūpesčių dėl to, kad yra sugadinta dėl laivybos procesą.

Visi akiniai bus supakuotas su oro burbulas medžiaga, kad apsaugoti juos.Tada įdėti juos į storo Kartono dėžutė/ Putų langelį.

Prašome nesijaudinkite, jei akiniai atvykti neveikia, tiesiog leiskite mums žinoti, mes galime grąžinti ar išsiųsti akiniai jums.

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad šie akiniai yra ranka pūstinis stiklas, ne mašina,kiekvienas yra unikalus, formos gali išeiti šiek tiek skiriasi.

Žymos: Kiti Stiklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kiti Stiklai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kiti Stiklai

Formos ROUND
Drinkware Tipas Stiklas
Kiekis 1
Stiklo Tipas Šampanas Fleitos
Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas cocktailgeek
Funkcija Įžuvinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai