TF, SD Kortelės Adapteris SD2SP2 Nintendo Gamecube NGC NTSC Nuosekliojo Prievado 2 - Gold HQ ENIG Paviršiaus

w104250

€2.05

-0.84

€2.89

-29 %

Nauja prekė

TF, SD Kortelės Adapteris SD2SP2 Nintendo Gamecube NGC NTSC Nuosekliojo Prievado 2 - Gold HQ ENIG Paviršiaus

Dėmesio:

1 - Atminties Kortelės ir Šveicarijos Įkrovos Diskas nėra įtraukti, tai yra ir adapteris tik.

2 - Prieš perkant, prašome užtikrinti, kad jūsų NGC yra Nuosekliojo Prievado 2 prievadas, ir kad jūs galite pradėti naujausią programinės įrangos virš.

3 - Jei jums reikia Šveicarijos Įkrovos Diskas Mini DVD su SD2SP2, prašome Aprašymas: Naudoti SD atminties kortelę ir paleisti savo homebrew programinės įrangos, jūsų GameCube (GC), arba naudojant šią SD nuosekliojo prievado adapteris. Adapterio aplinkkelių apribojimai GameCube atminties kortelės ir adapteriai leidžia naudoti atminties korteles didesnių nei 2 gb. Maksimalus atminties kortelę, kuri gali būti naudojama diktuoja programinė įranga naudojama, šiuo metu tai yra iki 512 gb Šveicarijos, tačiau atkreipkite dėmesį, kad tik kai kurios atminties kortelės yra suderinamos su Šveicarijos, ir jūs turėtumėte patikrinti internete, siekiant užtikrinti, kad jūsų atminties kortelę, bus darbo. Savybės: - Nuoseklusis prievadas SD atminties kortelė, adapteris veikia homebrew programinės įrangos GameCube konsolė. - Įdiegia po konsolę už viršelis pažymėtas nuosekliojo prievado 2. - Galima naudoti SD korteles didesnės nei 2 gb talpos (SD kortelė nėra komplekte) - Techninė parama gali būti teikiama, jei kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės.

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai

Prekės Pavadinimas BitFunx
Naudoti Leidžia "MicroSD" kortelė turi būti įdėta į serijos port2 iš NGC
Pakuotė SD2SP2 Adapteris
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Spalva Raudona, mėlyna, balta
Nintendo Modelis Nintendo GameCube

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai