Naujos Tarp Mūsų Pliušinis Tarp Mūsų Žaidimas Pliušinis Žaislas, Originalus Kawaii Įdaryti Lėlės Kalėdos Kalėdų Dovana Mielas Mažas Mini Tarp Mūsų Pliušinis 10cm

w104851

€2.02

-5.74

€7.76

-73 %

Nauja prekė

KARŠTO Minkštas Pliušinis Spalvinga Crewmate Pliušinis Žaislas Žaidimas Lėlės Mielas Ranka Dydis Vaikų Dovanų

Aprašymas: Mielas pliušinis žaislas tinka kiekvienam vaikui ir moterų dovana. Lėlė su unikaliu dizainu. Šis mielas pliušinis lėlės turi unikalų dizainą . Į pliušinis lėlės, kad kartu su augimo vaikų buvo turtingas išraiškos ir pritraukti vaikų dėmesį.

Medžiaga dizainas: Šį pliušinis lėlės yra pagamintas iš patvaraus pliušinis medžiagos ir pripildyta aukštos kokybės PP medvilnės medžiagos. Lengva valyti, naudokite nedidelį kiekį muilo ir vandens norėdami pašalinti dėmes, ir išdžiūti natūraliai.

Pastaba: spalvos bowknot gali atrodyti skirtingas nuo nuotrauką, kaip savo atsitiktiniai siuntą. Specifikacijos: Kategorija: Pliušinis Modeliavimo kategorijos Išplėtimo medžiaga: PP medvilnės Pliušas kategorija: Crystal super minkštas Dydis: 10x6cm Pakuotė:

1 x pliušinis žaislas

Žymos: Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Įdaryti & Pliušas Gyvūnams

Amžius > 3 metų
Įspėjimas NĖRA
Įdaru PP Medvilnės
Modelio Numeris mielas pliušinis Lėlės
Temos aštuonkojai
Forma aštuonkojai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Įdaryti & Pliušas
Elemento Tipas Gyvūnai
Gyvūnai aštuonkojai
Medžiaga Medžiaga
Tipas Pliušinis/Nano Lėlės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai