Šviesą atspindinčios Įspėjamasis Žibintas Naktį, Pėsčiomis, Dviračiu Saugos Žibintai LED Mirksi Naktį Veikia Šviesos Apyrankę Dviračių Priedų

w105219

€0.67

-0.3

€0.97

-30 %

Nauja prekė

Aprašymas :

Atnaujintas, veikia šviesos juosta su trimis šviesos režimai!

Šių armbands yra prieinama septynių spalvų, kurios gali būti lengvai nustatyta, kad flash arba valymo kietosios šviesos apsaugoti jus naktį arba važiavimas dviračiu, bėgimas, pėsčiomis, arba vijoklinis.

Reguliuojamas dirželis-tai intervalai gali tilpti beveik bet rankos dydžio ir su plastiko įrašą, taip pat gali būti pridedamas prie dviračiai, rankinės ar net palapines puikus matomumas naktį ar esant prastam matomumui.

Aukštos kokybės slim fit 25mm atspindinti medžiaga leidžia žmonėms darbe arba eismo būti pastebėtas anksčiau, duoti transporto priemonių vairuotojų daugiau laiko atitraukė veiksmų padėti užkirsti kelią arba sumažinti avarijų riziką.

Vienos Juostos LED šviesos, padidinto saugumo.

Ji gali paleisti trys režimai: lėtos blykstės, blykstės, arba ilgos šviesos.

Patobulintas matomumą ir didesnį saugumą - puikus pasirinkimas bėgikų, dviratininkų), raitelius, priemiesčių, slidininkams ir pėstiesiems, tokių kaip mokyklos, vaikų ar šunų vaikštynės. Jis taip pat idealiai tinka visiems darbuotojams, kurie yra veikiami jonizuojančiosios per savo kasdieniame darbe, darbo aplinką, kuri apima daug pavojų, iš judančios transporto priemonės ir padidėjęs nelaimingų atsitikimų pavojus dėl prastos šviesos sąlygos.

Reguliuojamas tvirtinimas garantijas, lengva naudoti ir universali, tinka. Gali būti tvirtinamas aplink riešų, kulkšnių, krepšiai, kuprinės, dviračių rėmai, balno stiebų.

Patikimai įtvirtintas net per greitas judėjimas. Puikiai tinka naudoti visų rūšių sporto veiklos, net kelnių įrašus, kad išlaikyti juos nuo grandinės, kai važiuodami dviračiu.

Lengvas ir patogus nešioti be riboti judėjimą ir nebus sukelti chaffing net jei dėvėti tiesiai prie odos.

7 Spalvų rinktis iš,taip pat yra vienas, kad gali išmesti spalvinga šviesos.

Matmenys: Ilgis: 325mm x Plotis:25mm (Kolonėlė)

Techniniai duomenys :

Produktai: atspindinčios gardelės šviesos raištį ant juodo fono

Spalvos: raudona, geltona, mėlyna, žalia, oranžinė, rožinė, balta ir spalvinga

Medžiaga: diržas+atspindinčios medžiagos+šviesa vadovas juostelės+valdytojas

Šviesos režimas: ilgos šviesos, blykstė, lėtas flash

Matmenys: 32*2.5 CM

Svoris: apie 30g

Baterijos veikimo laikas: 60 val. (priklausomai nuo naudojimo)

Maitinimas: 2 x CR2032 baterijos

Pastaba:

Dėl skirtingų gamybos partijų ar įvairių fotografavimo šviesos ir rodyti, prašome leisti klaida 1-3 cm rankinis matavimas. Ten gali būti šiek tiek skiriasi, spalvos ir detalės, bet, prašome būti tikri, kad tai neturės įtakos vartojimo poveikis.

Pakuotė:

1*šviesą atspindinčios gardelės šviesos raištį ant juodo fono

Žymos: Dviračio Šviesos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračio Šviesos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Šviesos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šviesą atspindinčios Įspėjimo Lemputė veikia ir dviračių
Maitinimo Šaltinis Baterija
Sertifikavimo CE
Montavimo Rodymas Rankenos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai