Pardavimo 2021 1PC Mados Raudona Gija String Apyrankė " Lucky Red Virvę Rankų darbo Apyrankė Moterų ir Vyrų Papuošalai Meilužis Pora

w105302

€0.10

Nauja prekė

sveiki atvykę į mano parduotuvę Aprašymas:

Patikrinkite prekės informacija

Prekės Būklė:100% visiškai Naujas Stilius : Lucky red string Spalva : Mėlyna/Žalia/Raudona Dydis : 18-20cm Medžiagos : Virvę Kiekis : 1 vnt

Siuntos 1.Visi daiktai bus surengtas pristatymas per 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą . 2.Prašome patikrinti jūsų išsamų adresą ir kontaktinį numerį, atidžiai pateikti prieš užsakymą.

3.Mes paprastai siūlome kinija paštu, oro paštu,epacket 4.Prekės pristatymas sekimo numerį, bus patariama, kad jūs. Prašome laikyti susisiekti su vietos paštu, kai jūsų gauti sekimo numerį. Daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Paštu, epacket ir apie 7-35 darbo dienų galite gauti elementą. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 50 dienų.

Grąžinimo Politika Grąžinimo ar keitimo per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Jei nesate patenkinti apie produktą, gautą iš jav, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau. Atsiųskite mums sekimo numerį, kai nusprendėte savo daiktus, mes grąžinsime arba mainų, kai mes gauti savo paketą.

Jei elementas, kurį gavo nėra tiksliai ištaisyti mūsų tinklalapyje aprašyta ir netelpa, tada jūs galite pasikeisti į dešinę dydis Vienas dydis prekės nėra tiktų visiems.

Atsiliepimai

Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS SPRENDIMAS . Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per TradeManager pranešimą arba El. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas. Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus. Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas. Ačiū!

Žymos: Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės & Nuorodą Apyrankės

Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Grandinės Tipas Rolo Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis ROUND
Elemento Tipas Apyrankės
Medžiaga Medvilnės
Nustatymo Tipas NĖRA
Užsegimas Tipas Perjungti sagtimis
Stilius Klasikinis
Lytis mylėtojai
Metalų Tipas NĖRA
Modelio Numeris Virvės apyrankė
Suderinamumas Viskas Suderinama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai