Juokinga Magnetinės Gumos Purvo "PASIDARYK pats" Magnetinio Gleives Polimero Molis Protingas Gumos Spalvinga Naujovė Antistress Žaislas Gleives Žaislai Vaikams

w10531

€2.42

-1.48

€3.90

-37 %

Nauja prekė

Juokinga Magnetinės Gumos Purvo "PASIDARYK pats" Magnetinio Gleives Polimero Molis Protingas Gumos Spalvinga Naujovė Antistress Žaislas Gleives Žaislai Vaikams

Savybės:

Šis magnetinis glaistai yra suleidžiama su super-mažyčių magnetinių savybių su daug stipresnis, magnetinės jėgos palyginti su ankstesne versija.

Šis produktas yra švietimo žaislas auga vaikai, kuriems reikia suprasti, kas yra magnetinio lauko, ir kaip įvairių medžiagų, gali pritraukti arba atstumti vienas kitą.

Šis punktas taip pat žaisti priemonė auga auginami tie, kurie turi laiku perduoti savo laisvalaikį, kelionės metu ar kitas.

Tai puikus daiktas tiems, kurie mėgsta žaisti su magnetais ir domisi magišką magnetinį lauką. Glaistas Kvailas tampa magnetu pati ir šią nematomą jėgą, ji galėtų pakelti vinutės su plačiomis galvutėmis ir paperclips.

Kai jūs įdėti magnetas kubo link jo, jis reaguoja sekundėmis, traukiant glaistas su jais. Tai yra būtent tai, kaip smagu, kaip parodyta paveikslėliuose, tikrųjų mes priėmėme mūsų pačių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikono Tepalas

Spalva: Juoda, Žalia, Pilka, Mėlyna, Juoda, Violetinė Raudona

Grynasis svoris: 58g

Skersmuo: 60mm

Pakuotė:

1x Magnetinės Gumos Purvo

Žymos: Modeliavimo Molis, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Modeliavimo Molis, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Modeliavimo Molis

Svoris 58g
Įspėjimas NO
Skersmuo 60mm
Suma spalvų plastilino Vientisos Spalvos
Lytis Unisex
Medžiaga silikoninis tepalas
Spalva Juoda, Žalia, Pilka, Mėlyna, Juoda, Violetinė Raudona
Amžius > 6 metų
Modelio Numeris Magnetinės Gumos Purvo
Plastilino Spalvų Skaičius Vientisos Spalvos
Tipas Plastilino
SS ID 3815

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai