Mairuige Naujas Riešo Apsaugoti Optinis Trackball PC Tirštėti Pelės Mygtukai Paramos Riešo Komforto Kilimėlis Pelių Nešiojamas žaidimų kilimėlis 8 Spalvos

w105790

€1.09

-0.09

€1.18

-7 %

Nauja prekė

16904510240948977

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas. Ačiū!

2. Leisti po 0,5-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas

Savybės:

2) Nauja mados pelės padas dizainas

3) neslidus juodas gumos pagrindo.

4) Idealiai tinka optinis trackball pelių.

5) Spausdintos nuotraukos, aukštos raiškos ir ištikimybės

vežimas

1) Kai užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos. Po apmokėjimo bus baigtas, mes išsiųsti prekę per 3 dienas.

2) įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant ir mes laivas jį patvirtino ALI adresą.

3) Jeigu norite mums atsiųsti jį pavadinimas ir adresas kitas gavėjas, palikite pranešimą, kai jūs mokate.

4) Mes neatsakome už bet kokią avariją, vėlavimų ir kitų problemų, dėl gamtinių ir žmogaus sukeltų priežasčių transportavimo metu.

6) Epacket trunka maždaug nuo 5 iki 15 darbo dienų pasiekti Jungtinės amerikos valstijos. Kitų šalių bus siųsti laiškus per China Post Airlines", ir jis bus apie 15-60 dienų gauna laišką.

grįžti vertė:

1) Jei norite grąžinti prekę per 15 dienų nuo gavimo savo elementą, mes grąžinsime jūsų mokėjimą. Grąžinamosios išmokos neįeina siuntimo išlaidas, ir grįžti laivybos mokesčiai yra sumokėti pirkėjas.

2) Jeigu prekė yra sugadinta ar prarasta, jei grįžti, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo su visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turi bandyti paduoti ieškinį su logistikos bendrovei atlyginti žalą arba nuostolius.

Atsiliepimai:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, mes norėtume padėkoti jums už jav reitingų 5 žvaigždžių ir teikti gera apžvalga mūsų mažosioms įmonėms.

3) Jei turite klausimų apie mūsų projekto arba paslaugų, prašome susisiekti su mumis, kol mes galime išlaikyti neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Pažadame, kad jums bus daryti viską, kad padėti jums išspręsti iškilusias problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

4) Kartais tai tiesiog nesusipratimas, mes esame laimingi, kad teisinga :)

Su vienu paspaudimu, jūs gausite tai, kas jums patinka.

Žymos: Pelės Kilimėliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Pelės Kilimėliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Pelės Kilimėliai

Pakuotė Taip
Modelio Numeris 1688
Programos Šeimos, biuro, žaidimų, stalo kilimėlis
Produktų Statusas Sandėlyje
Savybės Dėvėjimuisi atsparios, gražus
Tipai Riešo juostelę pelės mygtukai
Medžiaga EVA+ audinys
dydis 230X180X20MM
Prekės Pavadinimas Mairuige
Stilius Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai