5 Metrų 3mm perlų Karoliukus, medvilnės Linija Grandinės perlai Girliandą Vestuves Apdailos šalies Prekių Nuotakos Puokštė priedai

w106127

€0.86

-0.03

€0.89

-3 %

Nauja prekė

Medžiaga :plastikiniai perlai

kiekis:5m

Gali būti supjaustytas į jūsų pageidaujamą ilgį. dekoravimo gėlių ekranų, Kalėdų eglutės, pyragaičiai ir daug daugiau amatų naudoja.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Retais atvejais, griežtai užsakymą padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau. Prašome palaukti.

3.Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.Paprastai tai trunka 18-35 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 8-12 darbo dienų iki Express".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,ir pirkėjas turi būti atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, po to, kai gaunate prekes, penkių žvaigždučių pagirti,

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: Užuolaidos, Namai Ir Sodas, Pigūs Užuolaidos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, priedai dalis, dekoratyvinis vyno aksesuarai, priedai trumpas

Modelio Numeris Naujas
Modelis Zawalcowany
Technics granulių
Formatas Karoliukų Virvė
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas ZGTGLAD
Funkcija Perspektyvos
Tipas užuolaidų
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Vieta Langas
Apdorojimo Reikmenys Kaina Atmesti
Diegimo Tipas Built-in
Naudoti viešbutis
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Pearl

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai