Sporto Treniruoklių Kinesiology Juosta Priežiūros Kinesio Roll Medvilnės Padermės Žalos Paramos Raumenų Lipdukai Elastiniai Klijai Raumenų Tvarstis

w106597

€1.39

-0.92

€2.31

-39 %

Nauja prekė

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,yra spalvų skirtumai,pls imtis realus produktas, kaip standartinė! Tai apvijų skirtas pagerinti natūralią organizmo gijimo procesą ir padeda padidinti kraujo tekėjimą aplink raumenų. Tai ne siauras, todėl visą spektrą judesio; bangos modelis klijų pagrindo juda su oda ir raumenys. Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Remti savo raumenis ir sąnarius, be riboti judėjimą Teisinga bendras malalignment ir pagerinti proprioception Normalizuoti raumenų funkcijas, gerina limfos ir kraujo tekėjimą* Naudokite 100% medicininio klijų, jokių nerimauti dėl alergijos Vandeniui ir orui Su gradacija ant nugaros, patogus supjaustyti Kita informacija: Plastiškumas: 140% Medžiaga: Medvilnė + Medicinos klijų Juostelės Ilgis: 5M/197 colių(Apytiksliai) Juostos Plotis: 5CM/1.97 colių(Apytiksliai) Apie Laivybos

1. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

2.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

3.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

4.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Apie Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už neteisėtai parduotus daiktus, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Tegul kiekvienas iš mūsų produktų gali padaryti jums jaustis labai patenkintas!Klientas yra dievas, nuolankiai priimu jūsų pasiūlymą.

Žymos: Skubios Pagalbos Rinkiniai, Saugumas Ir Apsauga, Pigios Skubios Pagalbos Rinkiniai, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Skubios Pagalbos Rinkiniai

Medžiaga Medvilnės ir Medcial Klijai
Modelio Numeris Kinesiology juosta
Prekės Pavadinimas BearHoHo
Amžius Universalus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai