2020 Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Dozatorius USB Įkrovimo Nešiojamų Vandens Siurblys Dozatorius Galoną Geriamo Butelis

w106776

€2.89

-2.66

€5.55

-47 %

Nauja prekė

Dydis: 13.5 x 15 cm, su pagrindo tipas yra 9.5 x 11cm, vamzdžio ilgis 50Cm

Spalva: juoda/balta

Medžiaga: ABS+ Elektroninis komponentas

Maitinimo metodas USB

Vardinė įtampa: 5 V)

Nominali galia: 4 (W)

Paketas apima: 1 siurblys + 1 rankinis+ 1 USB įkrovimo kabelis

Savybės:

Saugos ir sveikatos: siurblys yra pagaminti su aukščiausios kokybės, išvado vamzdis yra pagamintas maisto laipsnį 304 nerūdijančio plieno, o minkštas vanduo sugeria vamzdis yra pagamintas iš geros laipsnį silikono,netoksiškas, saugus žmogaus organizmui naudoti kasdien. Taip pat minkštą vamzdelį, gali būti pašalintas nuplauti lengvai.

Integruotas siurblio korpusas pašalina dujų nuotėkio pavojus, ir yra daugiau, atnaujinti dizainą, siekiant apsaugoti kokybės vandens šaltinis, kuris yra daugiau higienos ir patikimas naudoti kasdieniame gyvenime.

Nurodykite šviesa: nurodyti, atsižvelgiant į siurblio yra priminti, kad, kai galios siurblio, yra maža, prašome mokestis, kai jis pasidaro raudonas.

Jautrus touch:Vanduo bus tiekiamas kaip ilgai, kaip ir paspaudus jungiklį, labai patogus ir paprastas senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams naudoti.

Aukštas suderinamumas: Tai elektrinis vandens dozatorius yra tinkamas daug įvairių fasuoto geriamojo vandens, yra suderinama su 4.5 L/7.5 L/10L/11.3 L/18.9 L vandens butelį.

Tylus darbas: Dirba tyliai, suteikia jums ramioje poilsio aplinką net galite naudoti lova.

USB įkrovimo vandens dozatorius: vidinė įkraunama baterija leidžia jums imti ji su USB laidu, nereikia susisiekti su maitinimo laidu naudoti.Ji veikia 8-10 barelių vandeniu, po to pilnai įkrauta.

Puikus naudoti gyvenamasis kambarys, miegamasis, treniruoklių salė, biuro, virtuvės, kur jums reikia vandens ir taupymo problemų iš kėlimo sunkiųjų barelį vandens.

Žymos: Vandens Balionėlių, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Vandens Balionėlių, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Vandens Balionėlių

Vandens Butelis Siurblys USB Įkrovimo Vandens Dozatorius
Vandens Temperatūra Šiltas & Hot
Tipas vandens dozatorius galonui
Stilius Mini Tipas
Produkto Tipas Elektros Geriamojo Vandens Siurblys
Prekės Pavadinimas DIDIHOU
Medžiaga Plastikiniai
Dizainas NĖRA
Modelio Numeris Elektros Geriamojo Vandens Siurblys
Kiekis 1pc
Matmenys (L x W x H (Coliais) Žarnos Ilgis 55cm
dydis Žarnos Ilgis 55cm
Įtampa (V) 110V-220V
Sertifikavimo CE
Galia (W) 5W
Korpuso medžiaga Plastikiniai
Įrengimas Stendas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai