10vnt/set 3D Režimu, Dvigubo Sluoksnio Drugelis Ant Lazdos Gėlių Puodą Augalų Ornamentais#83233

w107186

€1.56

-0.39

€1.95

-19 %

Nauja prekė

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. Pridėti savo vietos daugiau jėgų. Gražių drugelių ant lazdos. 10 vnt 3D drugelis ant lazdos mišrusis pakavimas, puikus dizainas. Idealiai tinka augalų vazonai, gėlių lovos, apdailos, arba kitų,taip pat gali būti naudojamas ant kapų ir memorialų. Drugeliai yra pritvirtintos prie mažų pavasario viršuje klijuoti taip, kad jie gali judėti laisvai. Puiki dovana bet ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, vestuvių, gimtadienio, jubiliejų, įsitraukimas, naujas kūdikis. Derinys spalvingas gražus drugelis lipdukai bus padaryti jūsų namus arba miegamasis, modernus ir gražus.

Specifikacija: Medžiaga: PVC+ plastikas+metalas. Spalva:Atsitiktinė spalva. Lazdelės ilgis:Apie. 9.84 cm/25 cm. Drugelio plotis:Apytiksl. 2.75 colio/7cm. Kiekis:10vnt.

Pastaba: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. Mes nesiūlome Spalvų pasirinkimas. Savo užsakymą bus išsiųsta spalvų atsitiktinai.

Pakuotė: 1 Set x Drugeliai ant Lazdos (10vnt/set).

NE Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių. Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, drugelis akrilo, Drugelis Kietas, drugeliai, gėlės

Modelio Numeris 83233
Lazdelės Ilgis Maždaug. 9.84 colių/25cm
Medžiaga PVC+ plastikas+metalas
Tipas Hibridas
Proga Vestuvės
Drugelio Plotis Maždaug. 2.75 colio/7cm
Stilius Gėlė
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai