Hontiey 3W 5W 7W 9W E27 220V LED Lemputė Smart Garso / PIR Judesio Jutiklis LED lempos, šviesa Indukcijos Laiptų Koridoriuje, Naktį šviesos balta

w107244

€1.72

Nauja prekė

Hontiey 3W 5W 7W 9W E27 220V LED Lemputė Smart Garso / PIR Judesio Jutiklis LED lempos, šviesa Indukcijos Laiptų Koridoriuje, Naktį šviesos balta

Produktų Ekranas

Pranešimas

1 pastaba : Reitingai yra pagrįsti veikti, nuolat sandūros temperatūrai, Tj = 85ºC.

2 pastaba : Išvardytų ratai sąlygos yra būdingas bendras programas. Ratai dabartinės ir darbo ciklas turėtų būti nustatomas taip, kaip reikia išsaugoti sandūros temperatūrai norimą patenkinti prašymą gyvenime reikalavimus.

3 pastaba : bent kartą Gyvenime priklauso nuo LED sandūros temperatūrai. Įėjimo galia ir šilumos sistema turi būti tinkamai valdoma siekiant užtikrinti gyvenime.

4 pastaba : Atsargiai turi būti priimtas ne spoksojimas skleidžiamos šviesos iš šių Diodų. Esant ypatingoms aplinkybėms, aukšto intensyvumo gali pakenkti akims.

Pirkėjas Skaityti

1. Jei jums reikia daugiau duomenų, prašome palikti mums pranešimų. Mes bus atsakyti per 1 darbo dieną.

2. Ginčas nėra vienintelis būdas išspręsti problemą. Mes stengiamės jums padėti.

3. Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausia. Mes dažnai siūlo nuolaidų ir kuponų.

4. Mes atsiųsime iš paketo kuo greičiau gavusi savo užsakymą. Prašome palaukti kantriai.

5. Jei turite urmu užsakymą, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.

6. Prašome imtis savo laiko, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

7. Mes dirbame su www.reefaquarium.lt oficialus laivybos paslaugų daugelyje šalių nemokamai. Tai yra saugiausias ir greičiausias būdas laivą. Ji yra ne tik neturi informacijos, stebėti visą procesą, tačiau taip pat garantuoja, kad produktų tranzitu, kad geriau pirkinių patirties.

Kiti produktai, Tai yra kai kurios SPECIALYBĖS BALTI šviesos DIODAI. Jei norite gauti kitų LED lustai, prašome grįžti į mūsų parduotuvėje.

Žymos: LED Lemputės & Vamzdžiai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Lemputės & Vamzdžiai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Lemputės & Vamzdžiai

Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Srautas 249 Liumenų & Pagal
Sertifikavimo FCC
Spindulio Kampas(°) 360°
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Elemento Tipas LED Lemputės
LED Lustas Modelis 2835
LED Lustas gamintojas Epistar
Spalvos Temperatūra Šaltai Balta(5500-7000K)
Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas Hontiey
Garantija 3years
Galios Tolerancija 1%
Formos Pasaulyje
Pagrindo Tipas E27
Ilgis 0.28m
Yra Protingas Prietaisas No
Proga gyvenamasis kambarys
Vidutinė trukmė (val.) 50000 valandų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai