Gamyklos tiesioginio pardavimo islamo Musulmonų Maldos Karoliukai 10mm 33pc stiklo kristalų Tasbih malda karoliukai misbaha

w107354

€3.28

Nauja prekė

Musulmonų maldos karoliukai paprastai vadinamas Misbaha ar Tesbih. Musulmonai naudoti šias granules, kaip vadovas, kai jie girdi. "Tesbih" arba "Misbaha" yra Islamo žodis malda karoliukai ar rožinio. Jis kilęs iš žodžio "Supha", kuri turi gražią prasmę. "Supha" reiškia būti paskelbti šlovingą Dievo arba Dievas, ir tai yra būtent tai, ką Musulmonai daryti, kai jie melstis su Misbaha karoliukai.

Šių Islamo maldos karoliukai yra sudarytas iš 99 karoliukai. Per malda, Musulmonai deklamuoti 99 pavadinimų Dievas. Kai kurie Islamo maldos karoliukai yra sudarytas iš 33 karoliukai tik. Jie atlieka tą pačią paskirtį, tačiau jų deklamuoti 99 pavadinimų Allah, jie turi eiti per kraštus tris kartus.

Tai kaip Misbaha ar Tesbih paprastai meldėsi – ji pradeda cituoti "Alach Akbar" 34 kartus. Išversti žodžiai reiškia "Dievas yra didžiausias." Tai po gyvo "Al-hamdu lilah" (Šlovė viešpačiui) 33 kartus , tada po "Subhan Dievas" (Šlovė Dievui), deklamavo 33 kartus. Ši malda yra paprastai deklamavo po Musulmonų baigė savo 5 dienos ritualas maldas. Dėl šių maldos karoliukai, Islamas, tikintieji išmoko melstis iškilminga, beveik trance-kaip valstybės.

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai

Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos
Natūralaus akmens malda karoliukai Islamo musulmonų tasbih
Prekės Svoris 50g
Metalo Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Crystal
Elemento Tipas Karoliukai
Karoliukų Skersmuo 10mm
Svoris 50 g/vnt
dievas karoliukai rožinio malda karoliukai
Išorinis Skersmuo 10mm
Spalva ruda
Formos ROUND
Pritaikyti Taip
Modelio Numeris CG30-BL10MM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai