Daugiafunkcinis Nerūdijančio Plieno Virtuvės, Sandėliavimo Lentynos, Prieskonių Organizatorius Batų Spintoje Rack Organizatorius Virtuvės Saugojimo Laikikliai

w107499

€1.55

-0.51

€2.06

-24 %

Nauja prekė

Savybės:

Bagažo 35-61cm ilgis, tai gali sukurti daugiau vertikali erdvė, visiškai išnaudoti papildomą vietą ir laikyti daugiau dalykų.

Storas paramos rėmo konstrukcija, šešių paramos rėmai yra storas ir storas, su daugiau stabilios laikymo, aukštos kokybės PP medžiagos, stiprios laikančios talpą, ir neleidžiančioms slysti koja trinkelėmis apačioje.

Techniniai duomenys:

Spalva: Pilka, Balta

Pakuotė: OPP

Svoris: 295g

Medžiaga: PP, nerūdijančio plieno

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

1 X Sandėliavimo Lentynos

Dauguma Straipsnių bus išsiųsti per 1-5 darbo dienas, kai gauna mokėjimo

Pirkėjas turėtų būti atsakingas už mokesčio ar muito įkrauti savo šalį

Mes garantuojame, kad nėra rizikos, pirkti čia

Jei negalite gauti elementą per mūsų garantuotų pristatymo laiką. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bus atsakingas už užsakymą.

Jei gavo skirtingas arba skaldytų elementą. Prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant bet kokį atsiliepimą. Mes ją išspręsti už jus.

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai

Punktas Sandėliavimo Lentynos
Spalva Pilka, balta
Pakuotė OPP
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 295g
Medžiaga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai