Magija Korteles, Pažymėtos Striptizo Kaladės Kortų Pokerio Magija Gudrybės Arti Gatvės Magijos Triukas, Vaikas, Vaiko, Dėlionės, Žaislų G8277

w107842

€2.48

Nauja prekė

Magija Pavadinimas : Magija Korteles, Pažymėtos Striptizo Denio

Gaminio Dydis: 9*7CM

Aprašymas: 1)auditoriją, paima iš vienos kortelės atsitiktinai,tada magas gali lengvai nustatyti, kokia auditorija pasirinko.(Yra ženklas ant nugaros)

2)auditoriją, paima iš vienos kortelės atsitiktinai,tada magas iškelia jį į korteles ir įdėti korteles netvarka tvarka. Tada magas galite rasti pasirinkta kortelėje greitai.

3)magas susitvarko 4 Ace ir įdėkite jį į korteles,tada kelia korteles netvarka tvarka. Tada magas išsitraukia 4 korteles,jie visi yra Ace.

4) denio gali padaryti daug nuostabus kortų magijos poveikį. Žinoma, jei jūsų vikrumui yra labai puikus,tada jūs galite naudoti ją atlikti daugiau kortų magija gudrybės.

Dydis: 9x6.6cm

39166 Jums Gali Patikti.........

1). Kai kurie rekvizitai gali būti ne Instrukcijos,

2). Kai kurie rekvizitai tik Kinų ar Japonų Instrukcija.

3). Kai kurie mokymo vaizdo Kinijos, jūs galite skaityti veiksmų

Pastaba:

Kinija Paštu, Oro Paštu, lėtas, o galima lost sklypo, todėl neįmanoma išvengti problemų, tarptautinėse prekybos. Geros derybos, yra labai svarbi . Prašome don ' t open ginčą, vienu metu iki susisiekti su manimi.

Bus išspręsti jūsų problemą iš karto. Jei ne išspręsti, I bus siųsti jums naują tvarką, arba grąžinsime jums į kitą, kad (Suteikti jums tam tikrą nuolaidą kitam užsakymui).

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės

Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas kairėje magija
Savybės Naujokas
Yra Instrukcija No
dydis 9*7 cm
Tipas KORTELĖS
Lytis Unisex
Amžius 12-15 Metų
Modelio Numeris Magija Korteles, Pažymėtos Striptizo Denio
Veiklos Formos Close-up Magic

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai