Nuolatinis Kaliausė Mielas Rudens Daržo Kaliausė Ornamentu Helovinas Apdailos Centras, Baras KTV Apdailos Atsitiktine Spalva

w108305

€0.78

-0.03

€0.81

-3 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Keturių Spalvų: kaliausė yra 4 skirtingų spalvų, įskaitant raudona, oranžinė, žalia ir mėlyna, kurie yra labai mielas ir patrauklus, mes laivas juos atsitiktine tvarka.

2、Mados Scarecrows: Jie yra puikus sustojimo bendra pasėlių plėšrūnų, ir stilingas scarecrows gali padėti atbaidyti paukščius, sodas.

3、Gaminio Dydis: Jie yra tik 13.3 cm ilgio ir jie yra labai maži scarecrows. Puikus derliaus apdaila prideda šventinę atmosferą ir sukuria labiau realistiškas atostogų šalis. Jūs galite pakabinti jį priešais duris, aikštelė, baras, puikiai tinka rudens derliaus apdaila.

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: Aukštos kokybės Helovinas kaliausė apdaila yra pagaminti iš audinio ir plastiko, ir jis yra patvarus ir lengvas; mielas, mažas ir įdomus dizainas daro šiaudai, žilvičio, būtina apdaila, gali būti naudojami nuo rugsėjo iki lapkričio.

5、Platus: Puikus Helovinas dekoracijas, rudens dekoracijos, ir Padėkos papuošalai tinka daug vietų, tokių kaip dekoratyvinis mokyklose, namuose, barai, klubai, haunted namai, sodai, ir tt.

Specifikacija:

Medžiaga: audinys + šiaudai + bambuko plaustas

Spalva: atsitiktinė pristatymas

Dydis: apie 34*16cm/13.39*6.30

Svoris: apie 15g

Pakavimo Sąrašas:

1* Kaliausė

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai

Modelio Numeris EN06902
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Prekės Pavadinimas waasoscon
Tipas Didmeninės No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai