Frezavimo Mašina Chamfering Apkarpymo Įrankis 3D Spausdinimo Frezavimo Peilių Galąstuvas Grandiklis Krašto Pjovimo PLA ABS PETG Modelis Genėjimo Įrankis.

w108546

€1.33

-1.22

€2.55

-47 %

Nauja prekė

Jums gali patikti...

Produkto informacija:

Pavadinimas:Apdailos Mašinos "PASIDARYK pats" Chamfering Apkarpymo Įrankis 3D Spausdinimo Frezavimo Peilių Galąstuvas Grandiklis Krašto Cutter Išlajų Už PLA ABS PETG Medžiagos Modelis Genėjimo Įrankis. Geležtės medžiaga: greitapjovis Plienas Burr rankenos medžiaga: Pastic Dydis: Kaip nuotraukoje Tipas: 10 vienetų Geležtės / Burr Rankena / Burr Rankena + 10 vienetų Peiliukai (pasirinktinai)

Produkto savybės:

1. Didelis stiprumas ir kietumas: Palyginti su šlifavimo diskai ar kitos pašalinimo įrankius, apdirbti paviršius turi aukštą lygumą, nes įrankis naudoja aštrus pjovimo briaunos pjovimo. Patogiau pašalinti išvaizdą, 3D spausdinimas. 2.Lengva naudoti ir sąnaudų taupymo: šis įrankis yra mažas dydis, gali būti perkeltas aplink, galite pakeisti peilį su paprasta mygtuką, ir nenaudoja elektros energijos ir suspausto oro, taupyti energiją, taip taupant išlaidas. 3.Platus tvarkymo diapazonas, stiprus pritaikomumas: pagal skirtingų perdirbimo medžiagos, naudojamos skirtingos medžiagos, peilis, gali proceso nerūdijančio plieno, aliuminio lydinys su guma, plastiko medžiagų asortimentą.Tinka pašalinimo metalo, plastiko, medžio.

Pakuotė: (priklauso nuo jūsų pasirinkimo)

A: 1 x Burr Rankena B: 10vnt x Geležtės C: 1 x Burr Rankena + 10vnt Peiliukai

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai

Prekės Pavadinimas IdeaFormer
Medžiaga Pastic ir Plieno
Elemento Tipas Kaitinimo Chamfering Apkarpymo Įrankis
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti PLA ABS PETG Medžiagos Modelis Genėjimo Įrankis.
Modelio Numeris Kaitinimo Chamfering Apkarpymo Įrankis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai