60ml Drėkinamasis Maitinamasis Kremas Privačių Pažasties Remonto Balinimo Kremas Kūno Odos Priežiūra

w10913

€2.10

-1.71

€3.81

-44 %

Nauja prekė

20 dienų MUMS, 25days Europos Šalyse Aprašymas:

1. Fine tekstūra, švieži ir natūralūs, gerai dera su odos, švelniai verčia jį tolygiai apima visų dydžių skreplių, slepia mažas poras bei skaistina odos tonas.

2. Gali būti naudojama pažastims, iškirptės, privataus petnešėlėmis, rankogaliai ir bikini nuotraukas, net alkūnių ir kojų pirštų, gali būti taikomas makiažo!

3,Pažasties šalčiui, gali skatinti ląstelių atsinaujinimą ir subalansuoti riebalų sekreciją, todėl jis yra naudingas visiems odos sąlygas.

4,Gali slopinti augimą micro bakterijas, mažina patinimą, randus, gangrena iki minimumo, minkština odą, baudos tekstūros, minkštos ir labai švelnios stimuliacija, netinka bet koks odos, glotni ir drėgna, ir nebus sausa ir stora.

5,naudojant pažastų balinimo kremas, rekomenduojama, kad odos audinio nėra pažeistas ir kad tai neturėtų sukelti nepatogumų. Pavadinimas: Pažastų Balinimo Kremas / Kūno Losjonas Specifikacija: 60 ml Galiojimo laikas: 3 metai Dydis: 13 * 4 * 4 cm Vaidmenį: privatus dalys / pažastų alkūnės, kelio kūno kūno balinimo ir išblukęs melanino Efektyvumą: 1. Fine tekstūra, švieži kvepalų, gerai dera prie odos, švelniai verčia jį tolygiai apima visų dydžių skreplių, slepia mažas poras bei skaistina odos tonas. 2. Gali būti naudojama pažastims, iškirptės, privataus petnešėlėmis, rankogaliai ir bikini nuotraukas, net alkūnes, pirštai gali būti taikomas makiažo! Ingredientai: glicerinas, mineralinis aliejus, squalane, titano dioksidas, trehalose ir kt. Nurodymai: tepkite balinimo srityje jūs norite, kad ant kūno 10-15 minučių, masažas 30 sekundžių, po maudymosi, dvigubą efektą, ir iš karto balinti odą. Nuskustas ir balinami odą visą dieną.

31972 Dantų Balinimo Produktai

Žymos: Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Veido Savarankiškai Apšvietos & Bronzers

Komponentas glycerin, mineralinis aliejus, squalane, titano dioksidas, trehalose ir kt.
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris šviesios odos kremas
Elemento Tipas Kremas
Funkcija Balinimas
GZZZ YGZWBZ
Parama Aklas Dropshipping & Didmeninės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
NET WT 60ml
Naudoti Veidas
Sertifikavimo GZZZ
Pažymėjimo Numeris 0000
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Lytis Moteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai