Stiklas+Case For Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvios 2 44mm 40mm Bamperis Rėmo PC Screen Protector atveju, Samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2

w109814

€1.34

-1.65

€2.99

-55 %

Nauja prekė

1.Dydis:Suderinamus Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvios 2 40mm 44mm

2.Savybės:Suteikia lengvą prieigą prie visų funkcijų, be kurių pašalinti atveju.

Jūsų Žiūrėti sukurti mados stilius.

3.Specialios Konstrukcijos: iš Visų pusių apsauga, Šis dėklas yra pagamintas iš TPU, jis yra patvarus. Dėvėti full screen protector ne sporto salėje ar sporto veikla bus sukelti drėgmės pagal screen protector, bet šiuo atveju galima išvengti, kas atsitiko, ir tinka visoms situacijoms.

4.Tik paprasta pakuotė:

1* žiūrėti atveju( ne žiūrėti ar dirželį )

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.reefaquarium.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti. Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą. Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas. Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Žymos: , Laikrodžiai, , Aukštos Kokybės Laikrodžiai,

Funkcija 1 case for samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2 44mm
Prekės Pavadinimas jansin
Stilius 1 byloje+Grūdintas stiklas Samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Ekrano Apsaugos atveju veikliųjų 2
Modeliai laikrodžių atveju, Samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2 40mm 44mm
Modelio Numeris samsung galaxy Aktyvios 2
Tipas Galaxy Žiūrėti aktyvios 2 atvejis
Modelis case for samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2 40mm
dydis samsung galaxy Aktyvios 2
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Stilius Samsung galaxy žiūrėti aktyvios 2 dangtis
Prekės Skersmuo for Samsung galaxy watch active 2 44mm 40mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai