5.8 GHz FPV Antenos Pagoda 2 / Lollipop3 / BlackSheep / Stubby SMA / RP-SMA / MMCX / UFL Kištukas RC FPV Lenktynių Drone Quadcopter

w109858

€1.65

-0.41

€2.06

-19 %

Nauja prekė

1pcs Antena (siųsti kaip jūsų pasirinkimą)

Centro dažnis: 5.8 GHz Dažnių juostos plotis: 500 MHz (5.55 – 6.05 GHz) Atitikimo: S11-Centrinis santykis: Spinduliavimo efektyvumas: 95% Kiekis:1 vnt Savybės: - Įvairiakryptė circularly poliarizacijos antena - lengvas Mažas dydis - naujos technologijos metalo pagrindinės lazdele,beveik tobula centrinis santykis - Labai mažai stovi banga sklandžiai įvairiakryptė radiacijos gavimo režimu - Silikono atveju gali būti lengvai sumontuoti ir nuimti,lengvas apsaugos antenos. 5.8 G Saldainis 3: Svoris: SMA/RP-SMA:7.6 g / UFL:2.9 g / tiesiai MMCX: 3.7 g Sąsaja: SMA / RPSMA / UFL / straightMMCX Ilgis: SMA, RPSMA:61mm MMCX :60mm UFL :60mm TRIUMFAS Juodos Avys BlackSheep 5.8 G antena RP-SMA / SMA (Long / Short versijos)

O kitos antenos remtis copycat dizaino TBS Triumfas užima milžiniškas šuolis, 5,8 GHz antena technologija. Vaizdo Oro Sistemos, UAB (IBcrazy) ir Komanda-BlackSheep susibūrė iš naujo išradinėti, kaip šiuolaikinės 5.8 diskinės poliarizacijos antena turėtų atrodyti ir atlikti.

Mūsų quest švariausių vaizdo signalas ir geriausią asortimentą įmanoma, mes išdrįso būdas nei tradiciniai išlenktas spenelių Cloverleaf dizaino ir investuoti nemažai laiko ir pastangų ieškant geriausių dizaino antenos, žinomas žmogus, ir pakeisti juos specialiai FPV naudoti.

Po plataus masto projektavimo ir bandymo, mes daugiausia dėmesio skirta todėl įsitikinkite, kad Pergalė buvo pakankamai tvirtos, kad net sunkiausias piktnaudžiavimo. Po daug bandomųjų skrydžių ir daug atsiliepimų iš mūsų pilotų, mes nusprendėme naudoti dvigubas-striukė sunkiųjų Pusiau Standus kabelis ir alavo-padengti jungtys. Apsaugos sukūrėme specialią putų pripildyto ir ultragarso suvirinti talpyklos užtikrinti antenos nuo atvykstamąjį medžiai ar kiti objektai :)

SAVYBĖS:

Pagaminti ir išbandyti, kad aukščiausius standartus

Geriausios klasės asortimentą ir signalo kokybė

Papildomų kompaktiškas ir mažas svoris

Ultragarso suvirinti ir putų įpilti padengti ultimate susidūrimo apsauga

Dukart striukė pusiau standus kabelis sunkiųjų atsparumas smūgiams

TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS:

Dažnių diapazonas: 5500-6000MHz

Pelnas: 1.26 dbic

Centrinis Santykis: 0.74

Aukštis:85mm, 3.3

Jungtis: RP-SMA (vidinė skylė)

Jungtis: SMA (vidinis adata)

Žymos: Dalys Ir Reikmenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Dalys Ir Reikmenys

Techniniai parametrai Vertė-2
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Pagoda Antenos
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Kilmės KN(Kilmės)
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Medžiaga EVA
RC Dalys ir Acc Antenos
Kiekis 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai