Nauja
2 in 1 Dvigubas Lizdas, Audio Adapteris, skirtas

2 in 1 Dvigubas Lizdas, Audio Adapteris, skirtas "iPhone" 7/8/X iOS11 Įkrovimo Muzikos arba Skambinkite Įkrovimo Adapteris ausinės

w109865

€0.84

Nauja prekė

Aš galiu suteikti jums šios:

1: Garantija ir servisas:

Mėgaukitės 7 dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.

Visi produktai turi 1 metų garantiją mūsų parduotuvėje.

Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 24 valandos (išskyrus švenčių dienomis). Visus laiškus bus atsakyta per 48 valandas.

2: aš turiu savo gamyklą ir suteikti jums geriausią kainos ir kokybės. Apie atsiliepimą:

Jei gavote prekes ir jus tenkina prekių, prašom pateikti visą penkių žvaigždučių apžvalgas. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Aš jums padės.

Didmeninė ir dropshipping:

Susisiekite su manimi, aš padarysiu savo verslo vis geriau ir geriau.

Didmeninė ir dropshipping: Susisiekite su manimi, aš padarysiu savo verslo vis geriau ir geriau. Funkcija · Telefono skambutį ir Garso & Mokestis : skirtas "iPhone" X "iPhone" 8 "iPhone" 7 / 7Plus, Dual splitter leidžia naudoti ausinių ir įkrauti tuo pat metu.Parama Telefono skambinimo funkciją · Suderinamumas - Atnaujinti dvigubas kroviklis ir ausinių adapteris, splitter parama iPhone 7/8, "iPhone" 7Plus/8 Plius", "iPhone" X "iPhone" 6s / Plius ir daugiau "apple" prietaisai ("IOS" 10.3 ir naujesnė) · 2 In 1 dvigubas Adapteris Kabelis Palaiko vienu metu, Apmokėjimo Ir Garso Produkcija Su specialiais Garso Ir Kroviklis Uosto. Galite Klausytis Muzikos Ir Įkrauti Savo Telefoną Tuo Pačiu Metu. Paramą "Apple" dual Ausinės Nuotolinio Valdymo pavyzdžiui, Groti/Pauzė, Vol+/Vol-, Prev/Next. · Spartusis įkrovimas: 2A Krovimo Greitis padidėja 1,5 Karto Ir 30%. Pagerinti Produkcijos Našumą Ir Sutaupyti Įkrovimo Laikas, Tuo Tarpu Veiklos Didelio Greičio Stabilumą Negadina Su Savo Mašina. Specifikacijos Medžiaga : TPE Spalva : Balta Funkcijos : 1.Klausytis muzikos( iPhone 7/8/x ) 2.Standartinis Greitis Įkrovimo(2A) 3.Skambinkite ir Mikrofonas 4.Laisvų Rankų Įrangos Kontrolės 5.Paramos IOS10.3 ir vėliau.

Pakuotė: 1 x 2 in 1 Įkrovimo Adapteris, Splitter

Priežastis, kodėl jūs turite įsigyti čia: 1: Garantija ir servisas: Mėgaukitės 7 dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas. Visi produktai turi 1 metų garantiją mūsų parduotuvėje. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 24 valandos (išskyrus švenčių dienomis). Visus laiškus bus atsakyta per 48 valandas. 2: aš turiu savo gamyklą ir suteikti jums geriausią kainos ir kokybės. Apie atsiliepimą: Jei gaunate prekes ir jus tenkina prekių, prašom pateikti visą penkių žvaigždučių apžvalgas. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Aš jums padės. Prašome neatidaryti ginčą ir palikti blogų atsiliepimų prieš susisiekdami su manimi.

Žymos: HDMI Kabeliai, Buitinė Technika, Pigus HDMI Kabeliai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, HDMI Kabeliai

Pakuotė Taip
Funkcija HDMI1.4-suderinama
Pakavimas Maišelis
Išorinis Skersmuo no
Modelio Numeris Adapteris
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Jungtis A Žaibas
Versija HDMI suderinamus 1.4
Komplektacija Paketas 1
Prašymas TV Box
Jungtis B lizdas
Ekranas Ne Ekranuoti
Prekės Pavadinimas Noocuxuekon
Lytis Vyriška-Moteriška

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai