LOFCA 20PCS Nėrimo Karoliukai, 20mm Slaugos Kramtyti Chewable karoliukai Kūdikių Teether Žaislai, Kūdikių Dušas Dovanos

w11020

€3.28

-1.4

€4.68

-29 %

Nauja prekė

Nėrimo karoliukų Medžiagos

1.FDA 100% Maisto Klasės Mediniai. 2.BPA Free 3.Nėra Ftalatų 4.Nėra Švino 5.Ne Pvc Gaminio Dydis :20mm Kiekis : 20 vnt -Visi produktai yra be BPA, ftalatų, švino ir PVC. Jei jums reikia sertifikato, prašome susisiekti su mumis ir palikti savo el. pašto pranešimą. -Naujų produktų turėtų būti nuplautos šiltu vandeniu prieš naudojimą, gali būti naudojamas po aušinimo, taip ir turėtų būti valomi po kiekvieno naudojimo. -Lengvai valoma. Rekomenduojama dezinfekuoti žindukas servetėlės. -Prašome išplaukite prieš naudojimą, prašau, nedėkite prietaiso ant neprižiūrimų vaikų!

DUK

1.Yra saugus? -Visus elementus yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). -Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą. 2.Dydis skiriasi? -Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. 3.Apie laivybos? -1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. -2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas. -KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Draugiškas priminimas

-Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. -Kūdikiams, visada turėtų būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. -Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 4 burnas
Prekės Pavadinimas LOFCA
Medžiaga Funkcija Kūdikių Maisto Klasės Kramtyti
Formos ROUND
Pakavimas Vieną pakrauti
Formos\modelis ROUND
Gana Lengva Valyti Ranka-Galima Plauti Su Šiltu Vandeniu Arba Indaplovėje
Medžiaga medinės
Funkcija Teether
Modelio Numeris BD62

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai