8D Quantum Magnetinio Fasles Blakstienos Natūralios Audinės Ilgi Stori Akių Makiažas Garbanoti Klaidingų Blakstienas Blakstienų Curler Makiažas Įrankiai

w110643

€1.80

-3.05

€4.85

-62 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Produkto Aprašymas

Didelis, paryškinti blakstienas, savo ruožtu, bet makiažas atrodo į vieną, kad būtų galima pasukti galvas ir stovo iki meilę, apie Instagram.

Problema buvo iki šiol, buvo sunku pasiekti didelės apimties blakstienas, kad truko visą dieną be vargo - išdžiūvo, clumpy tušas, gloppy blakstienų klijai, netolygus programas.

Su iš 8D Quantum Magnetinio Blakstienas, jūs galite pereiti nuo natūralių blakstienų WOW-vertas akis per kelias sekundes - visi be klijų lašas arba tušas.

Pagamintas Akinti

Pagerinti gamtos grožį savo akis ir padaryti, kad dauguma jūsų akių makiažas su šių rankų darbo magnetinio blakstienos. Neįtikėtinai lengvas sintetinis kryptys yra visada tobulai lenktas ir gilūs juodi, todėl juos būtina šiuolaikinės grožio procedūros. Ir, skirtingai nuo blakstienų tušas ir pluošto blakstienas, prakaito, lietaus, ir vanduo nebus sukelti jūsų puošnus juodas blakstienų paleisti arba išnyks.

Saldus Blakstienas Sekundėmis

Jokių sudėtingų "sistemos" arba veiksmus: kiekviena kryptis blakstienas, tiesiog stovi aplink jūsų natūralios blakstienos su maža, featherweight magnetinės juostelės. Visiškai neskausmingas ir be jokio vargo, jums įdomu, kodėl jūs ne bandė juos anksčiau!

Naudoti magnetinių pincetu pridėti savo naują 8D Quantum Magnetinio Blakstienos per kelias sekundes, taip sutaupysite laiko tonų likusio jūsų makiažas ir šukuosenos.

Eyevoltage

Kelių Stilių

Ieškote itin moteriškas volumized blakstienų išvaizdą? Nori vampy, dūminis atrodo naktį klube? Yra rinkinys 8D Quantum Blakstienas padaryta už jus. Kiekvienas rinkinys ateina su pora magnetinio blakstienų juostelėmis, kiekvieną akį. Jums bus reikalingas specialus pincetas pastangų, trumpąją programą. Tik pasiimti savo mėgstamą, taikyti, ir ruoštis daug komplimentų.

Techniniai duomenys:

KAIP NAUDOTI:

Vieta blakstienos ant magneto įrankis. Įsitikinkite, kad magnetinės juostelės veido viena kitai.

Pareikšti atidarykite įrankį į savo akis, laikydami jos rankas virš ir žemiau jūsų nekilnojamojo blakstienų.

Švelniai palieskite viršuje rankos, kad jūsų voko, tada uždaryti apačioje rankos.

Dabar atidarykite įrankį ir patraukite.

Pakuotė:

2 Poros Magnetinio Netikrų Blakstienų (4 vnt.)

1 Pincetu

Žymos: Blakstienų Curler, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Curler, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų Curler

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
dydis Eyelash Curler
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Blakstienų Curler
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris Blakstienų Curler

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai