6Pcs Praktinių Vandeniui Blakstienų Klijai Netikrų Blakstienų Pratęsimo Klijais Įklijuoti

w110823

€0.29

-0.11

€0.40

-27 %

Nauja prekė

6Pcs Praktinių Vandeniui Blakstienų Klijai Netikrų Blakstienų Pratęsimo Klijais Įklijuoti

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Ilgalaikis, lengva nešioti, saugoti savo tobulą blakstienų makiažas ilgą laiką. Padaryti jūsų akys atrodo ryškus ir patrauklus. Gali būti pašalintas akių makiažo valiklis. Vienas mažytis lašas yra viskas, ko reikia visą blakstienų, todėl vamzdis trunka ilgą laiką. Pagaminti naudojant tuos pačius ingredientus, nustatyta, medicinos klasės klijais. Šis blakstienų klijų vamzdį telpa rankinėje ir idealiai tinka kelionės. Geras įrankis, kad jums, kad netikrų blakstienų. Jums bus daugiau gražių ir savimi. Paprasta naudoti ir patogu nešioti. Šalis ir kasdieniniam naudojimui. Rungtynės savo ir priežastinis šalis makiažas. Tinka profesionaliems, nagų salonas, nagų dailės mokyklos/koledžo, nagų dailės menininkas ir asmens/naudoti namuose ir kt.

Kaip naudoti:

1. Plonu sluoksniu išilgai bazės netikrų blakstienų. 2. Leiskite nustatyti 30 sekundžių arba tol, kol lipni. 3. Įdėti netikrų blakstienų netoli bazės gamtos. 4. Blakstienos ir paspauskite tvirtai, kol klijai išdžius.

Specifikacija:

Vamzdžio ilgis: app. 55mm(2.17 in) Pakuotės dydis: app. 155x67mm(6.10x2.64in) Neprivalomas Spalva: Juoda+Balta Klijai, B Raudona+Juoda Klijai Kiekis: 1 komplektas(6pcs)

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Ne mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 rinkinys(6pcs) x Blakstienų Klijai Klijai(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: Blakstienų Klijai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Klijai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų Klijai

Elemento Tipas Blakstienų Klijai
Neprivalomas Spalva
Pakuotės Dydis
Modelio Numeris Eyalash Klijai
dydis Tube length
Kiekis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai