PLEXHD 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz (Siauras plokštės) Už Desktop PC 2G DIMM PC2 6400 Atminties RAM (intel, amd) Visiškai suderinama

w110903

€3.29

-3.16

€6.45

-48 %

Nauja prekė

PLEXHD 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz Už Desktop PC DIMM PC2 6400 ( Siaura plokštė ) Atminties RAM (intel, amd) Visiškai suderinama Sistema

Prašome atkreipti dėmesį:

Tai yra Naudojama PLEXHD Šis punktas negali suderinamas su "Mac"

800 MHz Gali Suderinama Su DDR 2 667MHz / 533MHz

667 MHz Gali Suderinama Su DDR 2 533/MHz

Susisiekite, kad gauti geresnę kainą reikia partijos.

Mokesčių problema , pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje. Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas. Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pastebėjau:

1. Dėl atvykimo partijų, skirtingų produktų, pagaminimo data ir konkrečius modelius, ir serijos numeris yra kitokį. Vaizdas rodomas mainsite yra referents. jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau! 2. Prašome atkreipti dėmesį, Siaura plokštė atsitiktinai išsiųsti.Atminties valdybos spalva yra atsitiktinai išsiųsti.

3. Atminties lenta spalvų, Etiketės spalvą, raudona, žalia, Violetinė ir juoda ir mėlyna,chip dalelių ženklų, HY, PLEXHD SEK ELPIDA Mikronų NANYA ....... Chip dalelių, dalelių 4 8 dalelių 16 dalelių, vienpusis dvipusis atsitiktiniai siųsti.

4. Produktas yra naudojamas, ne nauja, ten bus nešvarūs ar įbrėžimų, tai yra normalus reiškinys, jei jūs nieko prieš, nereikia pirkti!

1.Vienerių metų garantija

2.Gamyklos visapusiškai išbandyti ir stabilios kokybės

3.Atsargų greitas pristatymas, įsitikinkite, kad

4.nemokamas pristatymas(pagal kelio numeris)

Specifikacija

Tipas

DDR2

Talpa

2GB

Dažnis

800 mhz

Prašymas

Desktop

Garantija

Lifetime

Skaityti Pirmąją Pripažinimo XP yra maždaug 3 GB Pripažinimo Win 7 32Bit yra apie 2.26-3.5 GB

Pripažinimo Win 7 64Bit, yra maždaug 8-16GB Smeigtukai Atminties Ram CAS Latency (CL) DDR Darbalaukio =184 pins 333Mhz = 2.5 DDR Nešiojamas =200 smeigtukai 400Mhz = 3 DDR2 Darbalaukio =240 smeigtukai 533Mhz = 4 DDR2 Nešiojamas =200 smeigtukai 667Mhz = 5 DDR3 Darbalaukio =240 smeigtukai 800Mhz = 6 DDR3 Laptopo =204 smeigtukai 1333Mhz = 9 1 600mhz =11

Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Produktas yra naudotų, naujų ir senų laipsnis yra skirtingas, nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Siųsti atsitiktinai.

Padidinti jūsų kompiuterio greitis

Kokybė

- Kiekviena prekė buvo bandoma kritiškai prieš vežimo maršruto ,mes turime sukurti keletą bandymų stočių specialiai CPU ,prašome nusipirkti ją nerimauti nemokamai .

- Įsitikinkite, kontaktai ventiliatorius ir CPU gero, nesukels, CPU temperatūra yra per aukšta. Ačiū

- Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

- Žemiau yra bandymo planform, kad mes naudojame.

Mokėjimo

1. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pateikimo jūsų užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

Pristatymas

- Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas). Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS. Jums bus sumokėti papildomą mokestį. Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė.

- Mes tik laivas, KAD registracijos adresą. Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta. Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.

- Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą.

-.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

Atsiliepimai

- Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

- Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę.

Grįžta

- Vėl priimami. Prekė turi būti pradinės būklės. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Žymos: Avinai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Avinai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Avinai

Prekės Pavadinimas PLEXHD
Modelio Numeris 2GB
Pakuotė No
Tipas DDR2
Garantija Laikas vienerių metų
Prašymas Desktop
Atminties Dažnis 800 MHz
Vertė CL 6
Sąsajos Tipas 240pin
Aušinimo Fin No
Prekės Būklė panaudota
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija NON-ECC
Atminties Įtampa 1.8 V
Angliavandenilių forma Vieną
Seka 6-6-6-18
Dažnis 800 mhz

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai