UPORS 3Pcs/Set Vyno Mediniai Nerūdijančio Plieno Vyno Butelis Mediniai Maisto Klasės Alyva, Kamščiai Barmenas Įrankių Juostoje Jigger Vyno Aksesuarai

w111158

€2.19

Nauja prekė

Mes dropshipping ir didmeninė prekyba,prašome susisiekti su mumis laisvai.

Q1: Kaip greitai jūs galite proceso užsakymus?--dauguma laiko 24 valandas nuo mokėjimas patvirtino. Q2: Ar jums paleisti iš rankų šią prekę?--sandėlyje visą laiką. Q3 Kiek užsakymus jūs galite dirbti per dieną? --mes galime siųsti 5000 sklypų kasdien.

APIE PRODUKTĄ: aukštos kokybės ir subtilus kūrinys,Puikiai tinka Barai, Klubai, Restoranai, Barai, kavinės, Diners ir daug daugiau! Šie purkštukai yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir patvarus guminis kamštis,Patvarus, Ne Nuotėkio Dizainas ir Greitis Supilkite Postringauti, Klasikinis Palieskite, kad Bet kuri Šalis. Disertacija kūgio dizainas, alkoholiniai gėrimai dvasia vyno alkoholio mediniai siūlo kontrolė, tikslumas, ir pats puikiai dera supilkite greičio kiekvieną kartą. Kai naudojate vieną iš mūsų tirpalą supilkite vamzdžiai, jūs patirsite mažiau išsiliejimą ir mažiau bėdų. Išlaikyti savo staltiesė saugus nuo vyno dėmes - gumos kamščiu, yra kūginės ir briaunoti sukurti sandari antspaudas vyno butelius, visų dydžių ir akrilo supilkite snapelis yra įpjovomis ir ergonomiškai pasviręs lengvai drip-mažiau pilant. Paprasta išimti ir pakeisti, tiesiog ranka plauti muiluotu vandeniu, ir jums bus paruoštas vėl naudoti.

Žymos: Vyno Piltuvėliai, Namai Ir Sodas, Pigaus Vyno Piltuvėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vyno Piltuvėliai

Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Baras Įrankiai Tipas Vyno Piltuvėliai
Medžiaga Nerūdijantis Plienas + Maisto Kokybės Silikono Gumos
Funkcija Eco-Friendly
Pakuotė 3Pcs Vyno Butelis Mediniai
Prekės Pavadinimas Upors
Modelio Numeris BA90726
Skersmuo <5cm
Sertifikavimo SGS
Tipas įrankių juosta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai