1Pcs Makiažo Šepetėliai Kontūro Teptuku Eyeshadow Brush Dvigubai Baigėsi Akių makiažas Šepečiai Kosmetikos Priemonė Akių Makiažas Kosmetikos Taikoma

w111302

€1.43

-0.76

€2.19

-34 %

Nauja prekė

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Tinka profesionaliam naudojimui arba naudoti Namuose

Lengva klijuoti miltelių, natūralių spalvų, tampa vienodas

Su tinkamą priežiūros, jūsų šepečiai galima mėgautis daugelį metų.

Techniniai duomenys:

Rankenos Medžiaga: aliuminio

Plaukų Medžiaga: Nailonas

Komplektą Sudaro:

1 x Šepetėlis

Pristatymas

Muitinio Tikrinimo priežastis, laivybos laikas gali užtrukti ilgiau dėl šių šalių: Rusija, Brazilija, Italija, Ispanija, Izraelis, Indija, Tailandas, Rytų Europos, Pietų Amerikoje ir Afrikoje. Ji gali imtis 30-45 dienas siuntų pristatymo. Būkite atsargus, kad kainos pasiūlymą jis arba susisiekite su mumis Operatyvus pristatymas už pirkėjai. Jei jums pasiūlymą prekę, prašome tiesiog laukti sklypas su kantrybės.

Kartais, pristatymas gali įtakojo šventės, renginiai ir kitas neapibrėžtumas, jei sklypas nebuvo atvyko laiku, prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.reefaquarium.lt kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.reefaquarium.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Mes tik laivas Aliexrpess patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas teisingas prieš organizuoti mokėjimo, ir Telefono Numeris. turi būti pateikta pašto naudoti, būtinai sklypo pristatyti sklandžiai.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius

Prekės Pavadinimas BOLUOYIN
Funkcija 5 Daugiafunkcinis Dvigubai Baigėsi
Funkcija 4 Makiažas Brush Tool
Naudojamas su Akių Šešėliai
Funkcija 1 1 vnt
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Modelio Numeris NZ
Rankenos Medžiaga Metalo
dydis 1
Spalva karamelės spalva
Kiekis 1Pcs
Medžiaga Aliuminio
Funkcija 3 Moterims Lady Mergina
Funkcija 6 Sintetinių Plaukų
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Funkcijos 2 eyeshadow brush

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai