Kūdikių Vonios Žaislai Purškimo Vaikams Purkšti Vandenį Vonios Žaislus, Elektros Antis Indukcijos Vandens Sterilizacija Kamuolys Vonios kambarys, Vonia Žaislai, Vandens Žaislai

w111514

€4.39

-5.37

€9.76

-55 %

Nauja prekė

Kūdikių Vonios Žaislai, Elektriniai Vandens Purškimo Žaislai-Pasukti laivą su 3 Fontanas Metodus, Antys, Purkštuvų Dušas, Vonia Žaislai, skirti Kūdikiams, Vaikams, Berniukai, Mergaitės,Smagu, Vonios Žaislai mažiems Vaikams 1-3 Metų amžiaus Išgalvotas Vandens Purškimo Vonios Žaislai】-kūdikio žaislas yra cartoon formos valtis ir 3 mažos antys su skirtingais purškimo metodai (sukasi antis, fontanas antis, perkoškite ančių). Kūdikių vonios žaislų galima ne tik sukti, purškimo, bet ir plaukti su ducklings.Vonios žaislai pareikšti neribotų pramogų kūdikių vonios. Žaislai, vaikiška be erzina dainų ir šviesos, tuo pačiu baterija trunka ilgiau, ir vaikui patiks kiekvienam vonios laiko.

⛵【3 Skirtingų Purškimo Metodus】 Vonia, žaislų Pakuotė: valčių*1, besisukančių antis*1, fontanas antis*1, drenažo antis*1.Įjunkite jungiklį animacinių filmų valtis, įdėti jį į vandens ir jis bus automatiškai perkelti į priekį. Įdėti į spinning antis, mielas antis bus nugara, ir šokinėti ant valties ir purškimo vanduo; įdėti fontanas antis, vadovas mažai ančių bus akimirksniu paversti fontanas; įdėti į kanalizaciją antis, mažai ančių bus purkšti vandenį iš visų pusių.

【Lengva naudoti】: vandens žaislai, turi 4 AAA baterijos (neįtraukta). Įdiegti akumuliatorius ant valties dugno, ir įdėti ją į vandenį. Vonia žaislai bus automatiškai kelionės ir purkšti vandeniu. Ji turi 3 mielas ančių ir gali pereiti į 3 skirtingų purškimo metodus. Kai jo nenaudojate, išjunkite jungiklį ir jį priimti, nusausinkite vandens ir rankšluostį, ir naudoti kūdikių vonios žaislas tiesiogiai kitą kartą.Labai įdomu, vonios žaislai, kūdikių vonios žaislai vaikams, kūdikiams, berniukų, mergaičių.

【100% Saugus ir Ilgaamžė Medžiaga,】 - Tai vonios žaislai vaikams yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos(ne gumos ducky), kuris turi super ilgaamžiškumas. Suapvalinti krašto bamblys žaislai gali apsaugoti vaiko odą ir skatina pripažinti naujojo pasaulio, kai tyrinėti naująjį pasaulį. Žinoti, geriausias purškimo vonios žaislas! Vienkartiniai vonios žaislai. Pelėsių nemokama vonios žaislai.Baterijos lauke yra įrengta užsandarinti silikonu, siekiant išvengti nuotėkio.

【Geriausia Dovana Vaikams】 - Tai laistymo vonia žaislai yra populiarus su bamblys.Jis gali būti naudojamas vonioje, baseinas, dušas, jie gali būti naudojami lauke ir paplūdimio.Slankiojo žaislai daugiau įdomus visų amžiaus kūdikio, vaikiška ir vaikams.Tai yra prefektas Gimtadienio, Kalėdiniai, Helovino ar šalies dovanų.

Žymos: Vonios Žaislas, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Vonios Žaislas, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Vonios Žaislas

Amžius 2-4 Metai
Modelio Numeris Kūdikių Vonios Žaislai
Tinka Vasaros Vonia Juokingas Žaislas
Raktinis žodis Kūdikių vonios žaislas
Sertifikavimo 3C
kamuolys dydis 11x10x9cm
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Vandens Purškimo Priemonė
Funkcijos 5 vonios žaislas purškiamo vandens šviesos
Plastiko Tipas ABS
Pavadinimas Vonios Žaislas
3C Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Funkcijos 3 vonios žaislas purškiamo vandens
Kostiumas minios Vonios Žaislai vaikams, vaikai
Funkcijos 1 elektros banginis indukcijos vandens purškimo kamuolys
Lytis Unisex
Įspėjimas Likti nuošalyje nuo gaisro
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SONGYI
Funkcijos 2 šviesa vonios žaislas
Savybės 4 kūdikių vonia, dušas žaislas
Savybės Vonia
Produkto Serijos Naujas, Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai
Gyvūnai banginis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai