12V Universali 1Pc Dinaminis Lankstus Šoniniai galinio vaizdo Veidrodėliai Indikatorius Teka Posūkio Signalo Juostos Indikatorių Gintaro LED DRL Šviesos "PASIDARYK pats"

w111517

€3.13

Nauja prekė

Ypatybė:

Pagamintas iš aukštos kokybės LED, super šviesus ir ilgalaikį gyvenimą.

Atsparus vandeniui klasė: IP65, tinka vidaus ir lauko darbams.

Pastatytas į labai griežtus kokybės kontrolės standartus, todėl ji yra stabili ir nuostabų efektyvumą.

Lengva ir patogu įdiegti, gali būti įdiegti viduje arba už automobilio ribų.

Jūs galite sumažinti šviesos juostelė pagal padėtį piešimo linija, kaip reikia.

Built-in dekoderių, lengva įdiegti, tinka visiems 12V transporto priemonių.

Specifikacija:

Pavadinimas: LED Automobilio Pusės Galinis Veidrodis Posūkio Signalo Lemputė

Įtampa: DC 12V

Spinduliavimo kampas:180 laipsnių plataus kampo švitinimo

Žanras: Teka Geltona Lemputė

Tipas: 15CM (28LED) / 18CM (32 LED) / 28CM (44 LED)

Pakuotė:

1 x Automobilio LED Dinaminis Flash Lemputė Juostelės Siunta: 1. Mes išsiųsti prekes per 7 darbo dienas, po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. 2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų. Garantija ir Garantijos: 1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. 4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atgal siųsti Atsiliepimus: 1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Signalinė Lempa, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Signalinė Lempa, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Signalinė Lempa

Elemento Tipas Posūkio Signalo
Ypatybė
Tipas
Liumenų 2800Lm
Įtampa 12V
Galia 5W
Prekės Svoris 50g
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Sąsajos Tipas NĖRA
Spalva Geltona
Modelio Pavadinimas Gintaro Posūkio Signalo Lemputė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai