Balionas Varomi Automobiliai Balionas Lenktynininkų Aerodinaminis Automobilių Kamieninių Žaislai Šalies Prekių Ikimokyklinio Ugdymo Mokslas Žaislai

w111724

€5.51

-1.74

€7.25

-24 %

Nauja prekė

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★Mokytis Žaisdami Įdomus: Teoriškai, automobilius, turėtų eiti toliau ir greičiau, nes gali susprogdinti balionus, tačiau oro pasipriešinimas taip pat taps didesnis. Nesijaudinkite, vaikai bus išsiaiškinti geriausią dydį debesėlio ir padaryti automobilio paleisti dar po nuolatinio tyrimus ir sužinoti daugiau apie Aerodinamika tuo pačiu metu.

★Saugo Jūsų Vaikai Užsiima Geras Būdas: Nori suteikti savo vaikui pertraukos žaisti vaikiškus žaidimus planšetiniu kompiuteriu ar žiūrėti vaizdo įrašus ir TV? Duoti juos į šį žaislą, kad bus išlaikyti juos laimingas ir pramogauti valandų valandas, o jūs turite valandų taikos ir ramybės daryti viską, ką jums reikia padaryti.

★Žaisti Kartu su Savo Vaikais: Ateina su 2 automobiliams, jūs galite turėti konkurencijos su savo vaiku pamatyti, kurių automobilis gali važiuoti toliau, jums bus turėti daug laiko su savo vaiku ir jums bus augti arčiau.

★Daro Puiki Dovana: Vaikai bus meilė šią balionas varomas automobilis ir bus myliu tave už tai. Tai netoksiška, gerai padarė, todėl dabar tėvai bus meilė per daug! Puikiai tinka mažiems vaikams ir ikimokyklinukams amžius 3+ metų amžiaus;

★100% Pasitenkinimo Garantija,Jei yra kokių nors problemų su produkto naudojimo, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.Jums Išsiųsti ar grąžinti, Prašome don ' t give mažą balą tiesiogiai.Ir jūs, ir aš, tiek prarasti pinigus, jei jums duoti tik blogi atsiliepimai.Ačiū, Gerbiamas kliente!

Įspėjimas: šis žaislas netinkamas vaikams iki 3 Metų amžiaus!

Spalva: Atsitiktinė pristatymo (Jei perkate daugiau nei viena spalva gavote gali būti tos pačios spalvos arba įvairių spalvų)

Medžiaga:plastikas

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

Dydis: žiūrėti nuotraukas

Kiekis: 1set

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 komplektas Balionas Varomas Automobilis

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Diecast
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai