10vnt Aukso Spalvos 6/8/10mm Cirkonis Kristalų Ausies Stud Išvadas, Su Skyle Ausyje Lašas Moteris, Mergaitė "Pasidaryk pats" Auskarai Brincos

w112017

€1.50

-0.7

€2.20

-31 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į $0.99 PARDUOTUVĖ

Spalva:Aukso+Balta,Aukso+Raudona,Juoda+Balta,Aukso+Juoda

Medžiagos:Metalas+Cirkonis

Quantiry:10vnt/daug

Dydis: Su Skyle: 6/8/10mm.

Stilius:Papuošalai Išvados. Pastaba: 1.Yra gali būti šiek tiek skirtingas spalvas,nes kompiuterio monitorius nustatymas. 2.Su skirtumas matavimai metodas pls galima 1-2cm paklaida.

Pristatymas: mes padaryti pristatymas Kinija paštu ir visos prekės mūsų parduotuvėje yra nemokama laivybos ,ji paprastai trunka 35-55 dienas gauti labiausiai šalyje ,kartais gali užtrukti kelias dienas ilgai sukelti orų kitų priežasčių,pls reikia kantrybės.

Ir jei jums reikia skubiai ir nenorite laukti ,galite mokėti už greitą pristatymą ,pavyzdžiui, DHL ,EMS,ji paprastai trunka 30 dolerių papildomai laivybos,ji bus jums su 3-5 dienas,ačiū už jūsų supratimą.

Grįžti: Bet nepatenkintas,pls susisiekti su mumis ,mes padėsime išspręsti problemą ne pirmą kartą,ir suteikia jums sprendimą,jūs turite savo pasaulius.

Atsiliepimai: žinoma, kiekvienas kaip 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,jei jūs esate laimingas čia,tada pls palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mane ,bet jeigu jūs nenorite,thats gerai,pabandykite susisiekti su manimi pirmą kartą prieš jūsų kitą veiksmų,kad bus daug appriciated,ačiū!

Turėti gerą laiką čia!

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, "pasidaryk pats" auskarai, "pasidaryk pats" lašas auskarai, auskarai "pasidaryk pats"

Papuošalai Išvados Tipas Pins & Adatos
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Naudoti Už "Pasidaryk Pats" Auskarai
Produkto Savybės Cirkonis auskarai Bazės
Prekės Skersmuo 0.7cm
Prekės Svoris 5g
Elemento Plotis 0.7cm
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 6/8/10mm
Elemento Ilgio 1.5cm
"PASIDARYK pats" Rankų Darbo Auskarai Priedai
Modelio Numeris AC31-A1
Elemento Aukštis 1.5cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai