O. DU.O Lūpų Makiažas Lūpų dažai 12 Spalvų Matinis Lūpų Skysčio OTWOO Kosmetika Vandeniui ilgalaikiai lūpų dažai, Lūpų Blizgesys 2 in 1

w112425

€2.14

-1.89

€4.03

-46 %

Nauja prekė

Apie produktą 1.2 1 Matinis Lūpų dažai - kartu lūpų dažai su lipgloss, lūpų dažai, lūpų blizgesys nemokamai pereiti, atsisveikinti su susivėlęs gyvenimo, lengva nešiotis,mėgautis laisvą gyvenimą. 2.LENGVA NEŠIOTI IR DIDELIS PIGMENTO-labai pigmentuotas, ilgalaikiai lūpų dažai su aksominio matiniu paviršiumi. Leidžia jums sukurti įvairių ne-shine, visi-matinis atrodo. Kiekvieną super minkštas šešėlis slysta teisę ir lieka įdėti. 3.ILGALAIKIS, VANDENIUI - užtikrinti, dėvėti visą dieną, nesijaudinkite dėl blukimo, leidžia jums eiti lengvai, ar jūs ketinate kasdien arba dalyvauti šalies nesijaudinkite,makiažas, nyksta ne. 4.GAMTOS mokslai, švelni IR MINKŠTA - Natūralus makiažas, kad jūs patogiai; suformuluoti prabangus, tiesa, matiniu paviršiumi, minkštos kaip šilkas, turi pigmento lūpų dažai slysta ant lūpų, jums šilkiniai patirtis. 5. Sodrios SPALVOS IR LENGVAS - 12 skirtingų spalvų pasirinkti, suteikiant jums neįprasta spalva patirtis; Maža pakuotė, kuri yra labai patogi ir paprasta atlikti, naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

O. DU.O 2 in 1 Matinis Lūpų dažai +Lūpų Blizgesys, Lūpų Makiažas Kosmetikos Vandeniui 12 Spalvas Pasirinkti Dviguba galvutė su matiniu lūpų & matinis lipgloss; Velvet matte ir labai pigmentuotas; Ilgalaikis ir kissproof, 24 valandas; Lengva nešiotis, galima naudoti skirtingų proga. Išsamiau: Gamintojas: O. DU.O Grynasis Svoris: 35g+7g Pakuotės Svoris: 28g Dydis: 11cm*2.3 cm*2.3 cm Spalva: 12 Spalvų Tinkamumo laikas :3 metus Pakuotės Turinys: 1* Matinis lūpų & lūpų blizgesys 2 in 1(su būda) Pastabos: 1. Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl prekės puslapyje. Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas. 2. Nenaudokite kitais tikslais nei makiažas. 3. Prašome nestatykite tiesioginiuose saulės spinduliuose arba temperatūra yra per aukšta arba per žema. 4. Laikykite ma¾iems vaikams.

Žymos: Lūpų dažai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lūpų Dažai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lūpų dažai

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Pažymėjimo Numeris 20203033520
NET WT 3,5 g+3.5 g
Sertifikavimo GZZZ
2 funkcija ilgalaikiai lūpų dažai
3 funkcija Mineralinė kosmetika
Prekės Pavadinimas O. DU.O
Tipas Lūpų dažai
Naudos Ilgalaikis
Kiekis 1 vnt
Modelio Numeris N9107
Komponentas Mineralinis
GZZZ YGZWBZ
Funkcija 7 lūpų blizgesys lūpų 2 in1
4 funkcija Skysti Lūpų Dažai
Funkcija 6 Matinis lūpų dažai
Funkcija 1 atsparus vandeniui lūpų dažai
Funkcija 5 lūpų blizgesys matinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai