3PCS Kryželiu "PASIDARYK pats" Automatinis Adatos Threader Hoopas Siuvimo Reikmenys Reikmenys, Mašinos Inserter Threading Quilting Įrankiai

w112427

€2.47

Nauja prekė

3pcs Kryželiu "PASIDARYK pats" Automatinis Adatos Threader Hoopas Siuvimo Reikmenys Reikmenys, Mašinos Inserter Threading Quilting Įrankiai

Aprašymas:

1.Tiesiog vieta siūlais iš kairės į dešinę per ritininės, siūlai, pastumkite threader žemyn adatą, kol pin verčia siūlą per adatos akis.

2.Jis geriausiai veikia su adatos dydis 80/12 ir didesnis. Yra mažytė skylutė į priešingą sriegio, tai yra turintis siuvimo mašina, adata, o jūs lengvai įdėkite ją į mašiną.

3. Dvigubas funkcijas: sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

4.Patvari medžiaga: šis rinkinys adatų vidinių sriegių sriegimo įrankiai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko ir metalo, kokybės ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką.

5. Platus naudojimas: jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo mašinos be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo mašinas, taip pat galite naudoti jį.

6.Bendras matmuo: siuvimo adata inserters yra maždaug. 7.5 cm/ 3 cm ilgio ir 1 cm/ 0.4 colio skersmens, bendras dydis, lengvas ir patogus naudojimas.

Techniniai duomenys:

Sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

Jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo hines be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo hines, taip pat galite naudoti jį.

Spalva: mėlyna/balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

3xNeedle Threader

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras

Rinkinys Tipas No
Medžiaga Plastikiniai
Spalva Mėlyna/Balta
Naudoti Siuvimo
Ilgis 7.5cm
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys
Tipas Didmeninės No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai