Sportas Veikia Raištį Krepšys Case Cover Veikia raištį Universali Vandeniui Sporto mobiliojo telefono Turėtojas Lauko Sporto Rankos dėklas 6.5"

w11256

€0.50

-0.22

€0.72

-30 %

Nauja prekė

Lauko Sporto Rankos Krepšys Saugojimo Krepšys Elastinga Veikia Fitneso Mobiliojo Telefono Krepšys

Produkto aprašymas:

Universalus Telefono Rankos Dirželis: Tai arm telefono stovas yra pakankamai didelis, kad tilptų bet kokio 5.5-6 colių ir plonas apsauginis dėklas su ekrano "Apple iPhone" 11 " Pro Max/Pro 11/11/XS Max/XR/XS/X/8 Plius/8/7/6S Plius/6 Plus/6S/6/5, Samsung Galaxy S10 Plius/S10+/S10+. 10/S9 Plus/P9+/P9/S8 Plius/S8+/S8/S7 Edge/S6 Edge/S7/S6/S5/S4/Pastaba 10/9/8/5/4/J7/J5/j3 skyrius, LGG6/G5/G4/V30/V20/K6/aristo/Stylo, Moto. "Google" Pixel XL, Oneplus 5/5T/3T, Nexus, "Huawei", "iPod", Mp3 ir daugiau.

Atnaujintas aukštos kokybės medžiagos, telefono dėklas: treniruoklių salė armbands ir diržai yra pagaminti iš odos draugiškas, kvėpuojantis katijoninės Oksfordo audinio, kuris yra atsparus vandeniui, prakaitas-wicking ir skalbti, teikti minkštas, kvapas-nemokamas ir lengvas patirtis. Vyriški ir moteriški bėgimo armbands yra suprojektuoti taip, kad alkūnė, flex ir kartų, be iškraipymų veiklos metu.

Universalus raištį tinka mažų ir didelių ginklų ir yra neslidus: sutirštės, tvirtas, elastingas yra reguliuojamas, per platų remti bet rankos perimetras, nuo 20.32 cm 40.64 cm, apsaugoti ir stabilizuoti prietaiso be slydimo arba mažėja metu vidaus arba lauko veikla. Sporto telefono armbands nerimauti-nemokamai veikia.

Tinka visoms veiklos rūšims ir garantuotas rankos grupė: Kad bėgiojimas arm telefono raištį yra puikus fitneso, didelio intensyvumo treniruotes, ekstremalios treniruotės, treniruoklių, jogos, pėsčiomis ar lauko veikla, pavyzdžiui, bėgimas, važiavimas dviračiu, žygiai, žvejyba, baidarės, kryžminio mokymo, pėsčiųjų, kempingas, kelionės, dienos poilsio ir dar daugiau.

Apsaugos ir daugiafunkcinis pavėsinė dirželis: Tai veikia užtrauktuku maišas yra skirtas du kartus ir du kartus užtrauktuku sporto krepšyje plius dydžio teikti dideles ir saugios vietos savo mobiliojo telefono, namo ar automobilio raktai, ID ir kredito kortelių, grynųjų pinigų, ausinės, iPod, Mp3, paso, kabeliai, veido audiniai ir kiti priedai. Nereikia nerimauti apie prarasti juos. Plius, ausinių ir kroviklis angas, kad būtų lengva naudoti savo telefoną, laisvą savo rankas ir klausytis muzikos.

Produkto kiekis:

1 × rankos krepšys

Daugiafunkcis Pasukti 360 Laipsnių Žibintuvėlis Dėklas Įrašą Diržo Turėtojas, Lauko

Aprašymas: 1. Žibintuvėlį juosmens įrašas yra skirtas lauko žibintuvėlis ir išlaisvinantis rankas apšvietimas. Jis gali būti lengvai įspausti ant diržo, dirželis per petį ar kuprinės. Ji yra lengva nešioti ir lanksčiai veikti. 2. 360 laipsnių pasukti dizainas daro savo lauko žygiai, alpinizmas, lauko darbai, dienos priežiūros ir kitos lengviau ir nemokamai; 6 fiksuotų kampų, rūpintis įvairiomis kryptimis apšvietimas, yra idealus aksesuaras lauko žibintai! 3. Nailonas atsparus įbrėžimams žibintuvėlis nustatyti, patvarus 4. Tuo pačiu metu, ji gali būti naudojama daiktų, tokių kaip mobilieji telefonai, kad reikia nukirpti ant diržo. 5. Tinka fotoblykstės ar kitų daiktų, kurių skersmuo 18-35mm (vamzdžio skersmuo). Pastaba: Kadangi šis žibintuvėlis krepšys yra gana ilgas, jeigu barelį yra per trumpas, uodega barelį nebus pažeidžiami, ypač didelis žibintuvėlis ant galvos. Jei naudojate šią žibintuvėlis maišelį, tai bus nesubalansuotas. Pastaba: žibintuvėlis nėra įtraukta Dydis: plotis-5,5 x aukštis 15.5 CM Medžiaga: aukšto tankio nailono Paketą Įeina: 1 x 360 laipsnių besisukantis fakelas krepšys

Mobiliojo Telefono Rankos Maišelis Veikia Arm Krepšys, Atsparus Vandeniui Atspindintis Sporto Rankos Krepšys

Produkto pavadinimas: sporto atspindintis rankos maišas Gaminio numeris: šviesą atspindintys rankos maišas Gaminio medžiaga: šviesą atspindintys vandeniui medžiagos Dydis: mobiliesiems telefonams, pagal 6,5 cm Taikoma vietos: bėgimas, važiavimas dviračiu, laipioti, fitnesas, joga, sporto ir kt. Produkto grynasis svoris: 100g Spalva: pilka, juoda, geltona, mėlyna, rožinė pastaba: stilius yra skirtos užkirsti kelią drebulys, galite įdėti mažų objektų rankos maišelis kišenėje, ir nesijaudinkite apie tai, mažėja fizinio krūvio metu. Vandeniui atsparus dizainas leidžia jums būti lauke oras ir lietus, užtikrinti saugumą savo mobiliojo telefono. Šviesą atspindinčios vandeniui medžiaga naudojama, kurie gali būti nuplauti su vandeniu ir senėjimo atsparumas, atsparumas dilimui ir plovimui atsparumas pagerėjo. Galite įsigyti jį su pasitikėjimu. Pakuotė: 1x sporto atspindintis rankos krepšys

Veikia Riešo Juostos Maišelio Lauko Sporto Telefono Rankos Paketas Pėsčiųjų Ląstelių Dirželis Kišenėje

Aprašymas: Orui ir vandeniui. Dėvėti padėtyje riešo, rankų, alkūnių ir pan. Dėvėti intervalo dydis:18-40cm/7.87-sudarė 15,75 colių Unisex lyčių. Tinka 6 colių mobilųjį telefoną. Mados Dizaino Stiliaus, Atsparus Vandeniui Poliesterio Pluošto, Didelės Talpos, Labai Ašara Atsparios, Garso Kišenėje, Klavišas Įrašą, Atsparus Vandeniui. Naudojimas: Veikia / Lazanija / Žygiai / Kempingas / laisvalaikio / Sporto Reikia Pakuotė: 1 x rankų Paketas

Žymos: Veikia Krepšiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Veikia Krepšiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Veikia Krepšiai

dydis M
Modelio Numeris Tinka visoms veiklos rūšims ir garantuotas rankos juostos
Pakuotėje 1 X rankų krepšys
Prekės Pavadinimas HU WAI JIAN FENG
Lytis Unisex
Taikymo Pozicija Rankos
Spalva pilka,juoda,tamsiai mėlynas,oranžinis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vandeniui atsparus audinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai