Daugkartinio naudojimo Medžiaga Dubenėlį, Padengti Elastinga Tvirtos Medvilnės Audinys Dulkių Konteineris Su Dangčiu sandari Kaladėlių Rinkinys 3

w11342

€2.16

-0.88

€3.04

-28 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Tinka Dubenys ir Lėkštės: 3 skirtingų dubenį apima, kiekvienas iš kurių gali būti pateikti maždaug dubenys ir lėkštės skersmuo nuo 5 iki 12 cm. Ji labai tinka apima didelius salotų dubenys ir troškinimui, taip pat kasdien likusių maisto į šaldytuvą.

2、Tinka Kartų: mados spalvotas spausdinimas labai tinka holiday beach party, bendrovė karnavalas ar tiesiog naudoti kasdien. Nutekėjimas-įrodymas, pamušalas, todėl jis idealiai tinka išlaikyti salotų ir šviežių maisto produktų.

3、Didelis Elastingumas ir Ilgaamžiškumas: aukšto elastingumo ritinius aplink savo dubenėlį ir apima juos sandariai. Idealiai tinka šaldytuvo laikymas, ir daugiau uždarytas. Visi dubenį dangteliai yra prisiūta tiksliai, ir aukštos kokybės audiniai, kad šie dubenį apima stiprus ir patvarus.

4、Atliekų Nemokamai: audinys dubenėlį, padengti gali padėti mums sukurti atliekų-nemokami pietūs! Gražus audinys dubenį apima nebereikia plastikiniai maišai, polietileno plėvele arba aliuminio folija.

5、su sandari Pamušalas: Įskaitant mažos, vidutinės ir didelės padengti. Tinka nerūdijančio plieno, stiklo, plastiko ir keramikos konteineriai su sklandžiai kraštai. Ji labai sandari pamušalas, kad galėtų išlaikyti drėgmę ir valyti greitai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dubuo, Padengti

Medžiaga: medvilnė audinio

Kiekis: 3-piece set

Nustatė: elastinės juostos

Dydis(apie):

Mažas: 20cm/7.87 į skersmuo

Laikmena: 23cm/9.06 straipsnis į skersmuo

Didelis dydis: 26cm/10.24 į skersmuo

Pakavimo Sąrašas:

3-dalių Komplektas Dubenėlį, Padengti

Žymos: Šviežių išlaikyti Dangteliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šviežių išlaikyti Dangteliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šviežių išlaikyti Dangteliai

Kiekis 3-piece Set
Medžiaga Medvilnės audinio
Fiksuotas Elastinės Juostos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai